Лекият автомобил, собственост на новия репортер на „Господари на ефира“

...
Лекият автомобил, собственост на новия репортер на „Господари на ефира“
Коментари Харесай

Запалиха колата на репортерка от Господари на ефира /снимка/

Лекият автомобил, благосъстоятелност на новия кореспондент на „ Господари на ефира “ от Карлово Зорница Акманова, беше разпален тази нощ, оповестява "Трафик нюз ". Сигнал за случилото се е подала самата тя на телефон 112, когато видяла по какъв начин пламъци обгръщат персоналната ѝ кола, паркирана пред дома ѝ в Карлово.
На място е пристигнал екип на пожарната, който потушил пламъците, само че по това време огънят към този момент е унищожил транспортното средство.
По първични данни палежът е тенденциозен. Той евентуално е акт на отплата, защото идва след серията репортажи, които новият кореспондент направи за автомонтьор, подвеждащ клиентите си.
„ Получавала съм на няколко пъти предизвестие, че иска ми се случи нещо, само че не съм очаквала заканите да станат факт “, съобщи пострадалата Зорница.
Скандалът с автомонтьора е първата тематика, с която се е заела репортерката от както е част от екипа на „ Господари на ефира “. Преди тя е работила в локална телевизия, само че в никакъв случай до в този момент нейните движимости не са ставали обект на посягане. След серията репортажи въпросният автосервиз се оказа без документи и беше затворен.
Със случая се е заела Районната прокуратура в Пловдив. Полицията търси причинителя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР