Леки промени има в съчетанията на Боряна Калейн преди световната

...
Леки промени има в съчетанията на Боряна Калейн преди световната
Коментари Харесай

Боряна Калейн с леки промени в съчетанията си преди СК в София



Леки промени има в съчетанията на Боряна Калейн преди международната купа, която ще се организира в София от 26 до 28 март. Възпитаничката на Мариана Памукова ще има и едно ново трико - за композицията с обръч.

" Във всяко едно съчетания има промени, само че те не са съществени. Работим върху осъществяването. Напълно сме подготвени за Световната купа в София. Ще имам едно ново трико - за композицията с обръч, а останалите ще бъдат същите до европейското състезание във Варна ", съобщи Калейн и добави:

" Много съм разчувствана, че ще играя пред българска аудитория, въпреки че евентуално в залата няма да има фенове. Целта ми е да изиграя съчетанията му по-възможно най-хубавия метод и без неточности. Състезанието си е съревнование - с или без аудитория. Доста по-трудно е да се одобри едно съревнование без аудитория, тъй като тя носи адреналин ", сподели още гимнастичката.

 Боряна Калейн

За Световната купа в София няма да дойдат съветските звезди Дина и Арина Аверини.

" Който и играч да пристигна за нас всички са конкуренция. Ние ще подходим с най-голяма отговорност ", разяснява Марияна Памукова.

До европейското състезание във Варна Боряна  Калейн ще взе участие на три от четирите Световни купи, само че към момента не е решено на кои тъкмо.

След страхотното си показване на шампионата Гран При в Москва в края на февруари националката беше определена за състезател номер 1 на месеца в анкетата на спортните редакции с 18 от общо 21 гласа.

В съветската столица българката завоюва четири медала - злато на бухалки, сребро на лента и бронз на обръч и на топка.

" Благодаря за това голямо самопризнание за нашия общ труд. Изненадана съм, тъй като в България има доста надарени спортисти. За мен е чест! Надявам се да продължа да нося триумфи за България ", сподели Калейн по време на награждаването.

Личната й треньорка Марияна Памукова също благодари за доверието на медиите.

" Благодаря на публицистите за признанието, което тя получава, тъй като то е огромно. Пожелавам на българския спорт да има все по-голяма конкуренция и все по-големи триумфи ", съобщи Памукова.

 Мариана Памукова

Грацията към този момент си е сложила първата доза ваксина против КОВИД-19.

" За мен това не е никакво терзание. Вече си сложих първата доза. За мен и за моите треньори по този начин ще бъде по-спокойно ", разяснява Калейн.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР