Лекарката от Спешна помощ във Враца, която спасяваше починалото 3-годишно

...
Лекарката от Спешна помощ във Враца, която спасяваше починалото 3-годишно
Коментари Харесай

Потресаващо! Лекарката, спасявала починалото дете, била с 1,...

Лекарката от Спешна помощ във Враца, която спасяваше умрялото 3-годишно дете, е дала позитивна проба за алкохол. Това  призна пред локалните медии старши комисар Цветко Нинов.

Според шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца, лекарката е била тествана с дрегер нощес, незабавно след офанзива на Спешния център от разярените близки на починалото 3-годишно дете.



Това било нарушаване на трудовото законодателство, а не на наказателния кодекс, по тази причина информацията липсва в обичайния бюлетин на дирекцията.

Неофициалната информация на вестник " Конкурент " гласи, че тестът е с централизация над 1.20 промила.. За издънката на доктор Димова ще бъде сезиран шефа на Центъра за незабавна здравна помощ доктор Галина Лещарска, която има право да я накаже.

Вероятно прокуратурата ще образува инспекция дали пияното положение на лекарката е попречила да избави живота на детето. Както е известно, то умря при злополука, провокирана от татко му. Семейната кола се обърна по таван край Враца. Майката и таткото са невредими.

Още нощес родственици нападнаха Спешна помощ и счупиха стъкло. Наложи се намесата на полиция. Лекарите твърдяха, че детето е било умряло при идване на колата за спешна помощ.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР