Лекари съветват близките на актьора Том Сайзмор, който от 18

...
Лекари съветват близките на актьора Том Сайзмор, който от 18
Коментари Харесай

Лекари съветват близки на известен актьор да прекратят живота му

Лекари поучават околните на артиста Том Сайзмор, който от 18 февруари е в кома в Лос Анджелис поради инсулт, породен от мозъчна аневризма, да помислят за прекъсване на животоподдържащите му системи, тъй като няма вяра да се възвърне.

Той е на 61-годишни и е прочут с присъединяване си във филми като " Спасяването на редови войник Райън ", " Блек Хоук ", " Роден на четвърти юли " и " Убийци по рождение ". Сайзмор бе открит в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис към 2 сутринта на 18 февруари, откакто е колабирал след инсулт.

Номиниран бе за премия Златен глобус през 2000 година за най-хубав артист в минисериал или филм, изработен за телевизия за ролята си в " Защита на очевидци ".

 Вини Джоунс и Том Сайзмор снимат филм в България през март Вини Джоунс и Том Сайзмор снимат филм в България през март

Снощи негов представител съобщи, че няма късмет той да се възвърне. " Днес лекарите осведомиха фамилията му, че няма повече вяра и предложиха решение за преустановяване на живота. Сега фамилията взема решение и в сряда ще бъде издадено в допълнение изказване ", сподели Лаго.

Актьорът имаше не един случай на корист с опиати и конфликти с органите на реда. Сайзмор беше наказан за домашно принуждение през 2003 година против приятелката си Хайди Флейс. Той беше задържан в Лос Анджелис през 2009 година по съмнение за побой на някогашна брачна половинка и още веднъж през 2011 година за същото закононарушение.

През 2005 година Сайзмор е наказан на няколко месеца затвор, откакто е хванат при опит да фалшифицира тест за урина. През 2006 година той не оспорва използването на метамфетамин пред мотел. Той беше задържан още веднъж през 2007 година, до момента в който към момента беше на пробация за присъда за опиати, и наказан на 16 месеца затвор.

Сайзмор към този момент е приказвал за битката си със зависимостта, в това число по какъв начин е бил записан в рехабилитационен център от сътрудника си артист Робърт де Ниро.

Документална поредност от 2007 година, Shooting Sizemore разказва напъните му да възвърне живота и кариерата си, откакто беше наказан за нахлуване над някогашната си другарка и влезе в рехабилитационен център за приложимост на метамфетамин и хероин. През последните години артистът е задържан неведнъж за шофиране в нетрезво положение и владеене на опиати, напомня " Ройтерс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР