Лекари от Хирургично отделение на МБАЛ-Пазарджик спасиха 26-годишна френска гражданка

...
Лекари от Хирургично отделение на МБАЛ-Пазарджик спасиха 26-годишна френска гражданка
Коментари Харесай

Лекари спасиха млада французойка в Пазарджик



Лекари от Хирургично поделение на МБАЛ-Пазарджик избавиха 26-годишна френска гражданка от град Лил.

Младата жена, която пристигнала в Пазарджик по интернационален план, постъпва по неотложност в болничното заведение преди седмица със мощни болки в корема, оповестиха от лечебното заведение.

Медиците от Спешно поделение упорстват тя да бъде приета в болница, само че французойката на два пъти отхвърля. След консултация с хирург и направените проучвания излиза наяве, че се постанова незабавна интервенция поради перфорация на стомашна язва и разпръснат перитонит.

Лекарите съумяват да убедят пациентката да остане в болничното заведение и да бъде оперирана, тъй като са нужни незабавни ограничения, защото обстановката е животозастрашаваща.

„ Такава обстановка на 100% приключва със гибел, в случай че не се реагира по неотложност и не се извърши интервенция “, разяснява началникът на Хирургично поделение доктор Георги Стоилов, който персонално управлява интервенцията, която правят в екип с доктор Милко Петров и началника на Отделението по анестезиология и интензивно лекуване доктор Димитър Иванов. Днес 26-годишната французойка е изписана от болничното заведение.

Предстоят и визити в Хирургично поделение за контролни прегледи. Благодаря на сътрудниците, които ми помогнаха за сполучливата интервенция, съобщи доктор Стоилов и посъветва болните да имат повече доверие в лекарските препоръки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР