Лекар от Клиниката по кардиология на Пирогов откри паркирания си

...
Лекар от Клиниката по кардиология на Пирогов откри паркирания си
Коментари Харесай

Херметизираха с монтажна пяна колата на кардиолог от Пирогов

Лекар от Клиниката по кардиология на " Пирогов " откри паркирания си в столичния кв. " Мусагеница " автомобил със залепени порти, багажник и челен похлупак с монтажна пяна.

Д-р Георги Митев няма визия на кого и за какво е пречила колата му, само че счита, че работата му надали е причина за вандалския акт, заяви Нова телевизия.

По думите му, той разкрил колата си в този тип в събота - 3 септември. Тя била паркирана пред блок 91Б. Лекарят е подал сигнал в полицията, само че досега причинителят не е открит.

" Не съм пречил на никого, не съм запушвал никого и не съм пречил на придвижването. Бях на посетители, не пребивавам там и надлежно на идващия ден сутринта заварих колата в този тип. Като не съумях да я отворя се обадих на тел.112 и беше изпратен екип на Седмо РПУ ", изясни доктор Митев.

Монтажната пяна се употребява за уплътняването и монтирането на дограма. С нея са цялостни всички уплътнения и кухини са напръскани с нея.

" По въпроса с вредите чакам оценката на застрахователя. Все още не е ясно какъв брой ще коства ремонтът ", уточни доктор Митев. Той акцентира, че към момента не е открит и сервиз, който да се заеме с поправката, защото казусът е казус.

Георги Митев уточни, че е работата му като доктор в " Пирогов " надали е причина за вандалския акт.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР