Лек автомобил „Шкода Октавия“, собственост на бившия депутат от Български

...
Лек автомобил „Шкода Октавия“, собственост на бившия депутат от Български
Коментари Харесай

Възмездие: Подпалиха колата на ПРЕДАТЕЛЯ Стефан Кенов, продал се безсрамно на Ковачки!

Лек автомобил „ Шкода Октавия “, благосъстоятелност на някогашния народен представител от Български либерален център Стефан Кенов и известен изменник, изгоря пред дома му в Карнобат. Пожарът избухнал към един часа след среднощ на 31 март , оповестява Областната дирекция на МВР-Бургас. Огънят опустошил двигателния отсег и купето на автомобила. Причините за пожара, както и цената на нанесените вреди са в развой на изясняване от чиновници на Районно ръководство – Карнобат.

Припомняме, че през септември м.г. наследствената къща на някогашния депутат в Картнобат, беше опустошена след пожар. По това време в жилището била 92-годишната му баба. Жената е мъчно преносима, едвам съумяла да се избави, съобщи ПИК.

Би нюз напомня, че Кенов стои в основата на незаконна скица, имаща за цел да опорочи закона, и това разкри действителната причина за разпада през 2014 година на ръководената от Николай Бареков партия „ България без цензура”.

Ако до през вчерашния ден това, че депутатите на евродепутата са били „ накупени на килограм” и против това са получили солидни облаги беше единствено догадка, през днешния ден към този момент има безспорни доказателства по тази причина че тези хора излъгаха и предадоха своите гласоподаватели в името на материалното богатство.

Христо Ковачки е бил в основата на тази незаконна скица – казус за българския политически живот, излиза наяве от изминал в медийното пространство абсурден документ.

Енергийният олигарх е раздавал солидни суми пари, които през днешния ден обаче е почнал да си търси назад. Ето за какво спряганият като максимален изменник на Бареков, някогашен основен секретар на ББЦ, след това секретар на БДЦ Стефан Кенов,

осъмна с натрапен запор в размер на 212 155 хиляди лева

Запорът, съгласно документ, с който Дарик-Бургас разполага, е пожелан от към този момент банкрутиралата верига магазини „ Европа “АД, обвързвана с енергийния необут Христо Ковачки. Управител на сдружението е Гергана Дончева от Националния изпълнителен комитет на партията на олигарха БДЦ.

Това е сумата, която Ковачки персонално е дал на бургарския ексдепутат и неговия татко Георги Кенов.

За да бъдем по-точни обаче ще кажем, че в действителност това е сумата, разкриваща цената на измяната - на създателя на ББЦ, на гласоподавателите и членовете на партията.

Като уредник и предводител през днешния ден излиза наяве, че бургаският псевдоадвокат е получил солидни суми, които са почнали да потичат единствено месец след изпълнената поръчка, а точно обществено отказване от Николай Бареков и партията му. Не е инцидентен и фактът, че Кенов влезе в управлението на БДЦ.

Средствата са усвоени на 20 транша - с 20 записа на заповеди от 2015 година – годината на изборите, по 10 000 лв., откри репортерска инспекция. Документите са издадени на името на Стефан Кенов, който към оня миг е народен представител от БДЦ и е съпредседател на същата политическа партия. В документите татко му доктор Кенов попада като авалист (б.а. лицето, което обезпечава вземането), сподели справката. По този метод депутатът е бил очевидно подкупван, само че в границите на закона.

Припомняме, че по време на парламентарните избори през септември 2014 година същият този господин Кенов - Юда Искариотски, който документирано е взимал пари от олигарха, влезе в 43-тото Народно заседание от името на „ България без цензура” и гласоподавателите на партията в бургаския район.

Само няколко месеца по-късно, на 29 декември 2014 година, група от четирима депутати, отпред с предателя Стефан Кенов започнаха обособяване за разединение.

Прокуратурата е на ход да се самосезира за незаконните схеми на Кенов и предателската му тайфа законопрестъпници.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР