Лек автомобил „Мерцедес“ със стикери на школа за обучение на

...
Лек автомобил „Мерцедес“ със стикери на школа за обучение на
Коментари Харесай

Учебна кола отнесе стълб в Стара Загора

Лек автомобил „ Мерцедес “ със стикери на школа за образование на водачи отнесе дирек за осветяване в Стара Загора и стана причина за близо едночасово запушване по пътя към Казанлък. Инцидентът е станал малко след 14,00 часа в събота, зад кормилото е бил 53-годишен мъж, само че не е имало инструктор, обясниха от „ НИТ-3 “ ЕООД, чийто опознавателни данни са брандирани.
Само по знамение се е разминало без жертви и тежко ранени, разясниха пътни служители на реда и чиновници на ЦСМП-Стара Загора, които са се отзовали на място след сигнал на телефон 112.
Дългогодишни инструктори показват удивление по какъв начин е могло да се случи произшествието на прав сектор, с отлична видимост. Металният дирек е рухнал отвън разграничителния „ остров “, ударената кола е навлязла в насрещното придвижване. Заради злополуката през нощта в събота против неделя осветлението по улица „ Хан Аспарух “ бе изключено.
Сходен случай е регистриран три часа по-късно, малко след 18:00 часа и в Казанлък, където автомобил на „ Пътна помощ “ е изхвърчал от пътното платно до кръстовището на улиците „ Тюлбенска “ и „ Петрова равнища “ и, откакто блъснал дирек за осветяване, се е забил в тревите.
*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР