Легендите за имотната империя на Мая Илиева в Доминикана, наследена

...
Легендите за имотната империя на Мая Илиева в Доминикана, наследена
Коментари Харесай

Мая Илиева забъркана в имотни схеми: Собственик на закупените от Главния доминикански земи била не вдовицата му

Легендите за имотната империя на Мая Илиева в Доминикана, наследена от разстреляния необут на ВИС Георги Илиев, се оказват мощно пресилени. От години се приказва, че вдовицата на Главния е измежду най-крупните притежатели на земя в курорта Пунта Кана.
В такива в действителност е вложил приживе известният с предприемаческия си усет Жоро Илиев. С днешна дата обаче притежател на закупените от Главния доминикански земи била не вдовицата му, а тайнствен американски предприемач.
Според осведомени той бил един от доверените хора на Георги Илиев и още преди висаджията да бъде разстрелян в Слънчев бряг през 2005 година, персонално трансферирал собствеността си на американеца.

Смята се, че причина за това била течаща в тези години инспекции в Доминикана чисти ли са бизнесите на крупните притежатели на земи на острова.
Американският сътрудник на Илиеви през годините останал предан към вдовицата Мая и траял да й регистрира % от приходите от парцелите на мъжа й, върху които през днешния ден действат хотели на разнообразни световноизвестни вериги.
Припомняме, че Мая Илиева въобще не е бедна откъм парцели.
Ваканционният й дворец в Доминикана разполага с три плувни басейна, 10 спални и мини детски център – същинска приказка, фантазия на всеки!
Истински митове се носят за парцелите на починалия Георги Илиев и вдовицата му Мая Илиева в Доминикана.

Според слуховете Мая има няколко хотела в Пунта кана, както и имение, закупено след гибелта на Главния. Досега обаче никой не знаеше къде тъкмо се намира и по какъв начин наподобява прословутият дворец. Единствена и първа „ Галерия “ съумя да се снабди със фотография на първокласното имение. И мащабите му надминаха и най-смелите ни упования.
Наскоро посетител на Мая Илиева в Доминикана е била нейната най-близка другарка и бизнес сътрудник Адриана Тюркмен. Вдовицата на митичния Филип Найденов-Фатик посети Мая с огромната си щерка Александра. Двете бизнесдами постоянно прекарват ваканциите си дружно в голямото имение на Илиеви. Тъй като обществените мрежи са табу както за Мая, по този начин и за децата й, можехме единствено да гадаем за лукса в имението.

Щерката на Адриана обаче прояви небрежност и се щракна пред владението на Главния, като беше полегнала върху един от ретро колите на Мая. Шевролетът коства над 50 000 $, само че тази сума е нищо спрямо инвестицията на вдовицата в имението.
Разположен на територията на над 3 дка повърхност, парцелът има голяма палмова градина с два плувни външни басейна и един вътрешен. Спалните били над 10, като всяко от трите деца на Мая разполага със лична стая. В имението, несъмнено, има и фитнес зала, както и настрана помещение за игра, наподобяващо детски център.
В Доминикана Мая и фамилията й идват единствено за ваканциите. Иначе вдовицата живее в Панчарево дружно с Криста, Георги и Андреа. Къщата им в затворения комплекс „ Маунтин Вю Вилидж “ била не по-малка от тази в Доминикана.
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР