Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро коментира великолепния мач, който

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро коментира великолепния мач, който
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Ман Сити можеше да вкара 8 гола, но Реал Мадрид е пълен с шампиони

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро разяснява превъзходния мач, който направиха и на “Етихад Стейдиъм ” във вторник вечерта в Шампионската лига. Сити завоюва с 4:3 първата полуфинална среща, а дуелът ще се запомни с множеството голови положения, сътворени от “гражданите ” и мощната игра на френския нападател на гостите от испанската столица.
 Дел Пиеро разкри дали се завръща в Ювентус Дел Пиеро разкри дали се завръща в Ювентус
“Получи се зрелищен мач, вкара 4 гола, само че можеше да забие 8 ”, показа Дел Пиеро пред Sky Sport Italia. “Детайлите постоянно вършат разликата. От друга страна, има тим, цялостен с първенци. и са необичаен тип играчи. Когато допуснеш неточност, те постоянно те санкционира ”, добави Дел Пиеро, като отличи и манталитета на победител на “лос бланкос ”. “Видяхте какво направи Бензема. В един миг, при 2:0 за, той взе топката и се втурна към флагчето на корнера, с цел да извърши ъглов удар… Това беше сигнал, че макар неподходящия процес, те още са в мача.
 Ман Сити и Реал Мадрид изравниха голов връх Ман Сити и Реал Мадрид изравниха голов връх
Реал Мадрид имаха и малко шанс, само че някои неща не се случват инцидентно. Когато имаш в състава си изявени персони като Бензема, Модрич, Тони Кроос… тези футболисти знаят какво да вършат и имат опита, необходим с цел да запазиш успокоение в сложни моменти ”, разяснява международният първенец с Италия от 2006 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР