Легендата на югофолка Весна Змиянац тушира слуховете, че се е

...
Легендата на югофолка Весна Змиянац тушира слуховете, че се е
Коментари Харесай

Весна Змиянац иска къща в Драгалевци

Легендата на югофолка Весна Змиянац тушира слуховете, че се е сдобила с дом в полите на Витоша, само че призна, че при първа опция би си взела парцел в „ Драгалевци “. „ Чувствам България като втори дом. Обичам страната ви и българската аудитория. Това продължава към този момент над 30 години. Пяла съм пред 50 000 души на стадион „ Васил Левски “. Щастлива съм, че съвсем всяка година ви гостувам с огромен концерт и почитателите не престават да са ми правилни. “, показа тя пред bTV.

Изпълнителката на „ 100 живота “ обожава да влага в шопинг на „ Витошка “. „ Когато пристигнах за първи у вас, беше през 87-а или 88-а, по магазините нямаше нищо. Тогава получих „ Чайка “ от Тодор Живков, имах алена кожена тапицерия в самолета, настанена бях в безценен хотел, 50 000 души пристигнаха да ме видят на стадион „ Васил Левски “. Всичко беше доста първокласно, само че нямаше какво да си купя, тъй като магазините бяха празни. Беше ужасно време за България. Затова тогава си купувах за спомен картини и статуи. “, откровена е звездата.

По нейния път с музиката е тръгнала щерка й Николия, чиито репертоар варира от хип-хоп до поп-фолк. Тя е приключила интернационално право в Американския лицей в Атина. „ Крушата не пада по-далече от дървото. Както споделят – каквато е майката, такава е и дъщерята. Николия приключи университета по мое гледище, получи тапия, пристигна, подари ми я и сподели „ Сега към този момент пристигна и моето време да пея. “, споделя Змиянац.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР