Легендата на Рома Франческо Тоти подкрепи старши треньора на отбора

...
Легендата на Рома Франческо Тоти подкрепи старши треньора на отбора
Коментари Харесай

Тоти обмисля да пътува за Лестър за първия мач на Рома с лисиците

Легендата на Рома Франческо Тоти поддържа старши треньора на тима Жозе Моуриньо и съобщи, че може да пътува с отбора за гостуването на Лестър в първия мач от полуфиналите на шампионата Лига на конференциите. Двубоят е в четвъртък в Англия, а реваншът ще се играе в Рим на 5 май.

“Ходя на мачовете на като почитател и нищо повече. Може би даже ще пътувам за ”, съобщи някогашният капитан на “вълците ” пред италианския ежедневник Gazzetta dello Sport.

Тимът на Рома е на пето място във краткотрайното класиране в Серия “А ” с 58 точки, на 8 зад четвъртия Ювентус. В последния си мач воденият от Жозе Моуриньо тим загуби гостуването си на Интер с 1:3, като с това прекъсна серията си от 12 мача без проваляне в италианския шампионат.

„ Близо сме до финала в Лигата на конференциите. Да се надяваме, че можем да реализираме тази цел “, разяснява Франческо Тоти, който се удиви, че качествата на Моуриньо могат да бъдат поставяни под подозрение. Тоти похвали и футболистите Лоренцо Пелегрини и Николо Дзаниоло. „ Винаги съм казвал, че Пелегрини има качества за капитан. Той е положително момче и съм благополучен, че хората го схванаха. Дзаниоло също има поле за развиване, само че това ще се случи последователно “, съобщи Франческо Тоти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР