Легендата на Националната футболна лига (НФЛ) Том Брейди обяви, че

...
Легендата на Националната футболна лига (НФЛ) Том Брейди обяви, че
Коментари Харесай

Том Брейди прекрати официално кариерата си

Легендата на Националната футболна лига (НФЛ) Том Брейди разгласи, че „ приключва кариерата си сигурно “ на 45-годишна възраст, година откакто промени решението си да се отдръпна от американския футбол. Куотърбекът, чийто отбор Тампа Бей Бъканиърс загуби в „ уайлд кард “ кръга на плейофите в НФЛ от Далас Каубойс предишния месец, направи огромното изказване с видео в обществените мрежи. „ Добро утро, няма да бавя топката и ще ви кажа главното – Прекратявам кариерата си сигурно “, показа той, седейки на плажа.

Считан от мнозина за най-великия куотърбек в историята на НФЛ, Брейди завоюва рекордните седем Супербоула в кариерата си, шест от които с Ню Ингланд Пейтриътс, преди да добави още един финален успех на сметката си с Тампа Бей през сезон 2020. Той бе оповестил в началото, че се отдръпва на 1 февруари, 2022, само че 40 дни по-късно промени решението си и сподели, че се завръща за актуалната акция с Бъкс .
Том Брейди (д).
„ Знам, че процесът бе доста коментиран последния път, тъй че когато се разсъниха тази заран, просто взех решение, че ще натисна копчето за записване и ще ви уведомя за своето решение. Така че няма да разтеглям още нещата. Мисля, че получаваш единствено едно суперемоционално изказване за прощаване и аз използвах моето предходната година. Така че в действителност доста ви благодаря, хора, на всеки един от вас, който ме поддържаше през всички тези години. Моето семейство, другари, съотборници, противници, мога да продължа до безспир, има толкоз доста. Благодаря ви за това, че ми позволихте да изживея безспорната си фантазия. Не бих трансформирал нищо. Обичам ви “, добави Брейди във видеото. Той трябваше да стане свободен сътрудник, като спекулациите по отношение на бъдещето му към този момент бяха почнали, като няколко тима бяха спрягани с привличането на ветерана, който хвърли за 4694 ярда и 25 тъчдауна през сегашния постоянен сезон.

Роденият в Калифорния състезател напуща спорта, държейки няколко върха.Той е водач на всички времена в Лигата по опити за подавания (12 050), приключени пасове (7753), пасинг ярдове (89 214) и тъчдаун подавания (649). Той е собственик на всички тези върхове и в плейофите. Брейди победи в 251 мача от постоянния сезон и 35 в плейофите, като това е повече от всеки различен състезател в историята на НФЛ. Под управлението на Бил Беличик в Ню Ингланд, Брейди се трансформира в експерт на оркестрирането на обрати с марковите за себе си победни драйвове. Непреклонен напрегнат, той бе с най-вече победни драйвове (58) и обрати в последната четвърт (46) от всеки различен куотърбек в Лигата.

Легендата на НФЛ се чака да превключи на телевизионна кариера, откакто към този момент подписа десетгодишна договорка с мрежата Fox - на стойност 375 млн. $, където ще работи като състезателен коментатор, незабавно след края на професионалната му кариера. В изявление за списание Variety през юли той показа, че чака с неспокойствие да стартира новото предизвикателство . " Имам доста неповторима вероятност за футбола и това по какъв начин би трябвало да се играе, и това по какъв начин наподобяват положителните и неприятните отигравания. Усещам, че към момента мога да повлияя доста на играта. Мога да остана в спорта, правейки това, което обичам да върша, говорейки за този необикновен спорт ", сподели тогава Брейди. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР