Легендата на Милан и доскорошен директор на клуба Паоло Малдини

...
Легендата на Милан и доскорошен директор на клуба Паоло Малдини
Коментари Харесай

Паоло Малдини със сензационно разкритие за Меси в Милан

Легендата на Милан и досегашен шеф на клуба Паоло Малдини призна, че през лятото на 2021 година несполучливо се е опитал да притегли суперзвездата Лионел Меси в състава на “росонерите ”, откакто Барселона не съумя да възобнови контракта на аржентинеца.

“В продължение на 10 дни се опитвахме да притеглим Меси в Милан, само че тогава осъзнахме, че беше невероятно. Сега е прекомерно късно, само че състезател като Меси е театър за всички. Когато прочетох, че той можеше да отиде в Интер, се уплаших ”, показа Малдини в подкаста PoretCast на италианския комедиант Джакомо Порети, който е прочут почитател на “нерадзурите ”. Запитан кой ще победи със Скудетото през този сезон, великият бранител отговори: “Честито, Джакомо, ти към този момент завоюва ”.

Той също по този начин приказва за решението си да откаже да взе участие на Мондиал 2006, където Италия стана международен първенец. “През 2006-а Марчело Липи пристигна при мен с желанието да ме включи в състава. Аз обаче му споделих, че няма да съумея. Вече бях започнах да чувствам някои болки, а желаех да бъда допустимо най-хубав в последните години от кариерата ми. Впоследствие те завоюваха купата през същото лято, тъй че след четири Мондиала се оказа, че аз съм бил казусът ”, съобщи Малдини с закачлив звук.

Освен това тогавашният защитник разяснява най-болезнените си загуби. “Когато загубиш край на Световно състезание или полуфинал против Диего Марадона, не е елементарно. Дори с Милан в Истанбул (срещу Ливърпул през 2005-а - б.р.), откакто вкарах гол в 40-ата секунда, си помислих: “Странна вечер, да се разпиша във финала на Шампионската лига след 40 секунди… ”, добави той.

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР