Легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона направи изключително интересни разкрития

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона направи изключително интересни разкрития
Коментари Харесай

Легендата Кантона разкри, че е преговарял за шеф на Манчестър Юнайтед и е предложил нова структура в клуба

Легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона направи извънредно забавни разкрития за свое предложение към клуба да стане президент по футболните въпроси, което обаче е било отхвърлено от Ед Удуърд до момента в който той бе отпред на клуба. Французинът изясни, че е желал да помогне на “червените дяволи ” да се върнат на сполучливия път и на няколко пъти се е срещал с някогашния началник, с цел да приказва с него, само че концепциите му са били отхвърлени. 
 Антони уточни разлика, която Тен Хаг е направил в Манчестър Юнайтед спрямо Аякс Антони уточни разлика, която Тен Хаг е направил в Манчестър Юнайтед спрямо Аякс
“Миналата година предложих на клуба да се промени метода на работа. Ед Удуърд е страховит в маркетинга, само че не и във футбола. Юнайтед би трябвало да има началник, а под него да има човек, който да дава отговор за футбола, който да взима всички решения в спортно-техническата част, както и подобен, който да дава отговор за маркетинга. Така че аз им предложих да се заема точно с футболната част. Срещнах се с Уудуърд няколко пъти, само че те не го одобриха. Все още считам, че би трябвало да има човек, който да се занимава с футболната част, без значение дали съм аз или е някой различен. И почитателите би трябвало да знаят, че няколко пъти пътувах до Манчестър, с цел да им дам опция да реализират триумфи в идващите десетилетия. Чувствах се отговорен, че не пробвах да оказа помощ на клуба да се показа по-добре и в един миг си споделих - “добре, в продължение на пет години ще оставя всичко друго на страна и ще се съсредоточвам на 100% върху това. Сега се усещам добре, тъй като никой не може да ме упрекна, че не съм опитал да оказа помощ на Юнайтед. Те просто не го желаеха. Това бе техен избор, само че аз пробвах, ” съобщи Кантона.

През пролетта Ед Уудуърд напусна " Олд Трафорд ", а отпред на клуба като президент застана някогашната му дясна ръка Ричард Арнолд, а за управител на отбора бе назначен Ерик загар Хаг. Ролята на шеф по футболните въпроси за момента се извършва от Джон Мърто, който е подпомаган от Дарън Флетчър, който е механически шеф. 

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР