Легендата на Ливърпул и анализатор на Скай Спортс Джейми Карагър

...
Легендата на Ливърпул и анализатор на Скай Спортс Джейми Карагър
Коментари Харесай

Карагър: Халанд ще направи така, че защитниците да ги е страх да не бъдат засрамени

Легендата на Ливърпул и анализатор на Скай Спортс Джейми Карагър съпостави Ерлинг Халанд с Тиери Анри и показа други забавни неща за норвежкия нападател.

" За две години имаше единствено един футболист в моята кариера, който ми повлия ментално и това беше Тиери Анри. Играл съм против доста положителни играчи и влизаш в мача, мислейки си, че ще позволяват неточности., само че Анри 2002-2004, когато играех против него, единствено тогава се притеснявах. Един от най-срамните ми моменти бе, когато ни вкараха, а аз бях паднал на тревата на Хайбъри. Това не е моят метод на мислене, това е резултатът Тиери Анри.

И това, което Халанд прави кара бранителите не да си мислят, дали могат да го спрат. Те се надяват той да не ги унижи. И по този начин се усещах аз против Анри. Няма проблем да вкара или да играе добре, единствено да не ме унижава ", показа Джейми Карагър пред Скай Спортс.

Халанд не стопира да усъвършенства върхове, а неговите 14 гола в 8 мача във Висшата лига карат футболните почитатели да се питат до каква степен може да стигне норвежкият централен нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР