Легендата на Левски Илиан Стоянов-Коловати отправи сериозни критики към настоящата

...
Легендата на Левски Илиан Стоянов-Коловати отправи сериозни критики към настоящата
Коментари Харесай

Илиан Стоянов-Коловати: БФС трябва да се изкорени. Бербатов, Стилиян и Мартин не са там за пари

Легендата на Левски Илиан Стоянов-Коловати насочи съществени рецензии към актуалната обстановка в Българския футболен съюз.

" Това са хора в БФС без чест и достолепие. В тези години, в които са отпред, българския футбол отива единствено надолу и единствено надолу. Аз не знам по какъв начин стоят още в БФС, това не мога да го схвана. Трябва БФС да се изкорени, да стартира още веднъж да се строи къщата там, тъй като всичко е прогнило ", сподели той в предаването " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ ".

" Не споделям, че Митко Бербатов ще оправи футбола незабавно, ще му би трябвало доста време след всичките бакии там, само че дано да се даде късмет да ръководи. Там не е единствено Митко, там са Стилиян Петров и Мартин Петров. Това са хора, които милеят за българския футбол. Те не са там и тримата за пари. Със сигурност желаят да създадат нещо. Но в България истината е такава, че в БФС могат да си стоят до живот. В БФС би трябвало да се сложат хора, които си схващат от работата. Нямаме готови треньори, лицензи се дават на сульо и пульо. Ако един сервитьор има връзки в БФС, може да получи лиценз. Това са нещата. Има и треньори, които учат и желаят нещо да създадат, а други са там единствено, с цел да забавляват децата ", сподели още Стоянов, който има своя детско-юношеска школа в Япония.

Оставка и да се махнат по най-бързия метод ", прикани той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР