Lегендата на футбола и настоящ треньор на Химнасия Ла Плата

...
Lегендата на футбола и настоящ треньор на Химнасия Ла Плата
Коментари Харесай

Марадона: Нуждаем се от Божията ръка

Lегендата на футбола и сегашен треньор на Химнасия Ла Плата Диего Марадона приема решението за прекратяването на шампионата поради пандемията от ковид. Отборът на великия аржентинец се намираше на 19-ата позиция във краткотрайното класиране и бе съществено заплашен от изпадане.

„ Бяхме уверени, че ще се спасим играейки на терена. Това не е краят, който бихме желали, само че това премия за отбора, който даде всичко от себе си, с цел да направи почитателите щастливи “, съобщи Марадона пред „ Кларин “.

„ Искам да поясня, че не празнувахме прекъсването на шампионата и спасението от изпадане. Бихме желали да се върнем на терена, само че ще отпразнуваме свършената работа. Чувам за нова Божия ръка, само че тя ще е нужна да преборим пандемията и хората да се върнат към здравословен и благополучен живот. Ще би трябвало да се надигнем дружно към това предизвикателство, което ще последва в името на аржентинския футбол. Никой не е Рамбо, който може да завоюва самичък войната и той не би могъл да го направи в този момент “, добави още легендата на Аржентина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР