Легендата на Бразилия Пеле изпрати съобщение с пожелание за късмет

...
Легендата на Бразилия Пеле изпрати съобщение с пожелание за късмет
Коментари Харесай

Пеле пожела успех на Роналдо в Манчестър Юнайтед

Легендата на Бразилия Пеле изпрати известие с благопожелание за шанс на Кристиано Роналдо в обществените мрежи след потвърждаването на прехвърлянето му от Ювентус в Манчестър Юнайтед.

Завръщането на португалеца на „ Олд Трафорд “ бе официализирано в последния ден от трансферния прозорец и петкратният притежател на „ Златната топка “ разгласява прочувствено послание към почитателите, казвайки,че се връща там, където е неговият дом. 

„ Няма по-добро възприятие от това да покоряваш света и да се завърнеш вкъщи. Бъди постоянно благополучен, Кристиано “, разяснява Пеле под поста на португалската звезда. Роналдо вкара 118 гола в 292 мача за Юнайтед сред 2003-2009, като завоюва три пъти Висшата лига, по един път Шампионска лига и ФА Къп, и два пъти Купата на Лигата.

„ Манчестър Юнайтед е клуб, който постоянно е имал особено място в сърцето ми. Изключително доста ме трогнаха известията, които получих след новината в петък. Нямам самообладание да играя на „ Олд Трафорд “ пред цялостен стадион и да видя още веднъж почитателите. Очаквам с неспокойствие да се причисля към отбора след паузата за националните тимове и се надявам на един доста сполучлив сезон “, сподели Кристиано пред клубния уебсайт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР