Легендата на българският спорт Христо Стоичков пристига в България и

...
Легендата на българският спорт Христо Стоичков пристига в България и
Коментари Харесай

Легендата Христо Стоичков идва в България за световните първенства по таекуондо

Легендата на българският спорт Христо Стоичков идва в България и ще участва на формалното разкриване на международните шампионати по олимпийско таекуондо за кадети и за юноши и девойки, които ще се проведат от 28 юли до 7 август в " Арена Армеец ", съобщи БНР.

Носителят на Златната топка направи особено видео за идните надпревари, които са под патронажа на президента на България Румен Радев.
  " В Америка е лято, а в България ще е таекуондо лято. Аз потеглям от Америка и Ви очаквам в Арена Армеец. Там ще се забележим ", показа Стоичков във видеото.   Освен двете шампионати за откриването на 2 август в София идва и международният показателен тим, който ще направи  неповторима проява в Арена Армеец.   На 3 агуст щоуто продължава и в Античния спектакъл на Пловдив, където жителите и гостите на града ще могат да се насладят на невероятните осъществявания получителите Златен бутон в шоуто " Америка търси гений " реализатори. Към този необикновен отбор ще бъдат включени и 10 наши състезатели, представители на българския показателен тим.     Снимка: facebook/H8SHristoStoitchkov
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР