Легендата на българския футбол Христо Стоичков се включи в предаването

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков се включи в предаването
Коментари Харесай

Стоичков за Кубрат Пулев: Той постигна своите мечти и ми напълни душата

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се включи в предаването " Търси се " по bTV, с цел да опише повече за другарството си с боксьора Кубрат Пулев. Камата съобщи, че се гордее с постигнатото от Кобрата, който на два пъти стигна до борбата за международната купа в тежката категория, и го дефинира като образец за младите.

" Кубрат е персона, която човек би трябвало да познава. Той е типичният състезател от остарялата школа, който знае какво е дисциплинираност и отговорност. Той не стопира да мисли за бокса. Горд съм, че го познавам и сме доста положителни другари. Кубрат в никакъв случай не се уплаши и сподели на целия свят, и то два пъти, че от България можеш да се качиш на кръга - боксира се против Владимир Кличко и Антъни Джошуа. Единственият българин, който два пъти се е качил на този кръг. Независимо, че загуби, на мен ми изпълни душата! "

" Той реализира своите фантазии, аз моите. Приятелството, което създадохме в годините, не се купува. То се потвърждава всеки ден. Кубрат е от тези хора, които в случай че кажат " да ", е " да ", " не " е " не ". Характерите ни са доста сходни - постоянно да побеждаваме, постоянно да пазиме българското. Бих му споделил да не се трансформира, а и той няма закъде да се трансформира към този момент. Той сподели на целия свят, че от България можеш да бъдеш измежду най-големите, това е премного. Винаги съм гледал мачовете му, с неспокойствие съм ги чакал, тъй като желая да чуя нашия химн, българския химн. "

" Няма по-хубаво от това да видиш състезател преди среща да чуе неговия химн. Това ме изпълва с това огромно самочувствие, което ние като спортисти имаме в България. Кубрат, брат, желая да ти пожелая здраве, благополучие, обич, помагай на дребните, учи ги на бокс, възпитавай ги, както нашите родители са ни възпитали. Кубрат, огромна прегръдка от Маями! ", сподели Стоичков.

Част 2 от гостуването на Кубрат Пулев в " Търси се " в две елементи:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР