Легендарният треньор Димитър Димитров е новият фаворит за постоянен треньор

...
Легендарният треньор Димитър Димитров е новият фаворит за постоянен треньор
Коментари Харесай

Ново 20: Спрягат Херо и Славко Матич за Ботев Пд

Легендарният треньор Димитър Димитров е новият любимец за непрекъснат треньор на Ботев Пловдив.

Ръководството на „ жълто-черните “ отпред с Антон Зингаревич е в напреднали договаряния с бургазлията, написа „ Мач Телеграф “.

Според информацията, 64-годишният експерт към този момент е наясно и с името на един от помощниците си - Тодор Киселичков. На този стадий обаче Херо отхвърля да се е споразумял с „ канарчетата “: „ Могат да ме пращат и в Барселона, само че за момента няма нищо ново към мен “. Все отново близки до наставника споделиха, че е имало най-малко изследователски диалог сред Зингаревич и Димитров.

За последно някогашният народен селекционер бе отпред на Спартак Варна, само че не можа да направи знамение и да избави „ соколите “ от изпадане.

Припомняме, че през 2014-а година Димитър Димитров работи при „ канарчетата “ като състезателен шеф. Информациите за интерес към него от страна на Ботев се появиха още напролет, само че тогава не се стигна до директен контакт сред експерта и Антон Зингаревич.

Миналата седмица пловдивчани се разделиха със Станислав Генчев след слабия старт на сезона. При успеха над Етър във Велико Търново отборът бе воден от краткотрайния ментор Рафаел Ферейра.

Като вид за поста на Генчев се загатва и Славко Матич. Сърбинът, който е някогашен футболист на ЦСКА, през 2021-а година застана отпред на Арда, след което води и Септември София, а сега е без работа. За последно той работи в Гана.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР