Легендарният шампион в бокса Флойд Мейуедър обърна внимание на 25-годишната

...
Легендарният шампион в бокса Флойд Мейуедър обърна внимание на 25-годишната
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър готов да разкаже играта на Логан Пол

Легендарният първенец в бокса Флойд Мейуедър обърна внимание на 25-годишната звезда от " Ютюб " Логан Пол. В свое изявление Пол показа, че е подготвен да се бие с " Money " на всички места и когато и да е. Логан е безапелационен, че може да спука от пердах Флойд в улична борба, само че е подготвен да се качи и на кръга с него.

Логан Пол е с връх 0-1 в бокса и в края на предходната година дебютира против KSI и загуби с раздвоено решение. Пол има доста почитатели, като клиентите му в " Ютюб " са 22.5 милиона, а в Инстаграм 18.2 милиона го следват.

Мейуедър е с връх 50-0 в бокса и нокаутира 27 от противниците си. Той не се е бил професионално от 2017 година, когато нокаутира Конър Макгрегър. Преди две години Флойд направи показно против Теншин Нацукава в Япония и го смаза за 1 рунд.

Наскоро Флойд разгласи, че идната година се завръща в Япония, където ще направи показно на кръга. Той обаче е подготвен преди този момент да изнесе лекция на Пол, който не стопира да загатва неговото име. Ето какво написа Флойд в обществените мрежи след изявлението на Логан:

50-1
— Logan Paul (@LoganPaul) “Тези девойки от ютюб по-добре да си намерят кукли Барби, с които да си играят. Аз не съм този за игри с деца. Преди 3 години войник от UFC загатна моето име и трябваше да смълча тази кучка. Логан Пол може да получи същата обработка преди да завладея още веднъж Япония.”

Преди време интензивно се говореше за борба сред Пол и Флойд, само че до такава не се стигна. В обществените мрежи Пол написа, че може да нанесе първата загуба в кариерата на непобедената легенда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР