Легендарният германски тенисист Борис Бекер, който беше освободен от затвора

...
Легендарният германски тенисист Борис Бекер, който беше освободен от затвора
Коментари Харесай

Бекер: В затвора си никой и нищо. Не се казвах Борис, бях номер

Легендарният немски тенисист Борис Бекер, който беше освободен от пандиза във Англия предишния четвъртък и екстрадиран в Германия, споделя в извънредно изявление, че е бил единствено номер в пандиза и че е научил тежък урок по време на престоя си зад решетките, написа. Бекер прекара осем месеца в пандиза за укриване на налози.

" В пандиза си никой и нищо. Просто число. Моят номер беше A2923EV. Не се споделях Борис, бях номер. Никой не се интересуваше кой съм ", сподели Бекер, който съгласно сведенията е получил към 435 000 паунда за изявлението.

През април тази година Бекер беше наказан в Лондон на 30 месеца затвор за укриване на активи, с цел да избегне заплащането на задължения.

„ Преоткрих индивида, който съм. Научих тежък урок. Беше скъпо и мъчително. Някои неща се случват с причина “, сподели Бекер.

Припомняме, че някогашният първенец на Уимбълдън Борис Бекер беше освободен на 15 декември от пандиза.Той излежа единствено осем месеца от присъда от две години и половина заукриване на активи и заеми на стойност £2,5 милиона, с цел да избегне заплащането на задълженията си, когато банкрутира.

Преди да получи присъдата, той сподели:

„ Ударих дъното. Не знам какво да върша. Ще понеса наказването, няма да се укривам или да избягам. Щесе примиря, каквато и присъда да получа. "

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР