Легендарният бивш наставник на Милан Ариго Саки смята, че тимът

...
Легендарният бивш наставник на Милан Ариго Саки смята, че тимът
Коментари Харесай

Саки каза как Милан може да стане шампион и отправи съвет към Ибрахимович

Легендарният някогашен ментор на Милан Ариго Саки счита, че отборът има сили да стигне до купата. След седем кръга Дявола е водач в класирането на Серия „ А “, като към момента няма загуба. Саки предложи и на Златан Ибрахимович да не бъде толкоз придирчив по отношение на по-младите си съотборници.
„ Тайната за спечелването на златото е една: да вярваш в себе си и в това, което правиш “, съобщи Саки пред Gazzetta dello Sport.

„ Милан може да вдигне Скудетото в това необичайно състезание, само че играчите на Стефано Пиоли би трябвало да бъдат по-уверени в себе си и по-безмилостни – продължи ветеранът. – Само по този метод те биха могли да се оправят със противници, които сега евентуално са задремали. Но рано или късно те ще тръгнат нагоре. “

Саки похвали 39-годишния Златан за себераздаването, само че счита, че шведът би трябвало да бъде по-внимателен с някои от сътрудниците си.

„ Ибра е същински първенец, той е идеалният образец за това. Видяхте ли го какво стори против Верона? Пропусна дузпа, а в такава обстановка един естествен футболист би се депресирал. Той обаче се надъха още повече и донесе равенството. Малко е вманиачен като персона и от време на време би трябвало да се управлява. Не би трябвало да е толкоз придирчив съм съотборниците си, когато те сгрешат подаване. Това важи изключително за младите момчета “, приключи Саки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР