Легендарният бивш футболист на Левски - Михаил Вълчев, коментира лошия

...
Легендарният бивш футболист на Левски - Михаил Вълчев, коментира лошия
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Хората трябва да седнат на една маса и да се разберат

Легендарният някогашен футболист на Левски - Михаил Вълчев, разяснява неприятния старт на сезона за " сините ", които загубиха с 1:2 от ЦСКА 1948 вкъщи.

" Левски стоеше по-добре. Уелтън игра мощно, направи асистенция и няколко положителни пробива. От другите може да се желае и повече. Ще трябват хора в средата на терена. Липсваха хрумвания и заостреност в дейностите на " сините ". Имаше няколко положения, само че би трябвало да са повече. Ако резултатът беше станал 2:0, можеше да се стигне до различен излаз на срещата. Може би, това в този момент ще разклати малко самочувствието на играчите. Психически да ги затормози.

Сега непременно би трябвало да се вземе триумф в идната среща. Ако и в Пловдив не се победи - ще стане доста и това към този момент ще натежи. След това идват мачове в Европа, а там би трябвало да има победи, които се вземат със самочувствие. Трябва да сме доста деликатни в мачовете с Шкупи. Затова тази загуба не трябва да им повлияе чак толкоз доста. Тези футболисти играят за Левски. Винаги може да се случи да загубиш, само че в идната среща излизаш и побеждаваш ", стартира той пред " Мач Телеграф ".

" Случиха някои неприятни неща по трибуните. Част от почитателите са зад Наско Сираков, а другите против него. Ето, това може да повлияе върху самочувствието и душeвността на футболистите. Мисля, че хората би трябвало да помислят, да седнат и да се схванат по естествен метод. Виждаме по какъв начин се работи в другите клубове. Надявам се в този момент Левски да наподобява още по-добре против Ботев в Пловдив. Времето ще е горещо, само че това не трябва да служи за опрощение. Играчите на Николай Костов би трябвало да се раздадат оптимално. Трябва да са малко по-бързи в дейностите, когато се държи топката. Левски е ясно, че ще играе офанзивно, само че би трябвало да се поздравим с трите точки. В момента " сините " са по-добри от Ботев Пд ", съобщи Вълчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР