Легендарният американски тенисист Джон Макенроу вижда Григор Димитров като огромен

...
Легендарният американски тенисист Джон Макенроу вижда Григор Димитров като огромен
Коментари Харесай

Джон Макенроу вече не вярва в Григор Димитров

Легендарният американски тенисист Джон Макенроу вижда Григор Димитров като голям гений, който обаче в никакъв случай няма да се осъществя до край.

Бившият номер 1 в международната класация и притежател на 7 трофеи от Големия шлем не за пръв път подлага на критика или изрича разочарованието си от Григор Димитров и играта му. Сега Макенрол разяснява тазгодишния неуспех на най-хубавият ни тенисист, както и възможните му шансове да влезе в лигата на огромните играчи, в изявление за Sportal.bg

Макенроу не е уверен, че нашенецът има шансове да завоюва трофей от Големия шлем въобще.

"Честно казано, не знам. Наистина. Понякога съм уверен, че ще успее, различен път съм уверен, че няма. Ако ме бяхте попитали преди няколко години, отговорът ми щеше да бъде твърдо „ Да “. Сега обаче, нещата са по-различни. На Australian Open изигра доста мощен ½-финал против Надал. Според мен, това беше най-силният мач в кариерата му. Но по-късно още веднъж се заредиха неубедителни резултати и всички си споделиха „ Хайде, отново “. В Синсинати още веднъж беше на топ равнище и изглеждаше, че най-сетне е подготвен да влезе в клуба на най-големите. И тогава пристигна отпадането му още във втория кръг на US Open ", разяснява американецът.

"Григор е положително момче, тренира крепко, отношението му е вярно, само че все пак се притеснявам, че ще си остане един голям, само че неосъществен до дъно гений. Силно се надявам да ме опровергае ", сподели още Макенроу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР