Легендарният американски изпълнител Illa J записа специален поздрав за феновете

...
Легендарният американски изпълнител Illa J записа специален поздрав за феновете
Коментари Харесай

Американската легенда Illa J с поздрав към българските си фенове

Легендарният американски реализатор Illa J записа специфичен привет за почитателите си в България, с който ги кани на първия си концерт в България, част от програмата на Vola Open Air 2019.
За първи път фестивалът на връх Околчица ще продължи цели три дни - 26-ти, 27-ми и 28-ми юли 2019 година, a хедлайнер в последния ден ще бъде новаторската група DASHE.
В първият ден на фестивала Future Sounds of Sofia ще отпразнуват уместно своя 7-ми рожден ден със лична сцена и шоукейс на най-актуалното от актуалната liquid и minimal drumbass сцена. За мотива Phirah, Robustus, Hydrashock и Thrust са подготвили едно спиращо дъха аудио-визуално прекарване, в което ще се включат също и The Seismologist и Metastasys, и Factor и Behind You.
Към съботната стратегия пък се причисляват още KALYAS, основаното във Виена дуо Electricfence с несравним техно шоукейс и специфичните им посетители SHADE, Ivan Valchev – Wolfy и LOCONAZ.
Друга изненада, която са ни подготвили уредниците още този уикенд 1-ви юни е грандиозно празненство в столичния клуб Switch с Djobry, Onslaught DJ и Ilko Mihaylov - Unkle Billy, които ще ни подгреят за тридневното музикално прекарване и ще ни напомнят какъв брой е хубаво в Природен Парк " Врачанския Балкан ". По време на празненството с изключение на яка музика ще има специфични предложения за групови билети. Всеки искащ ще може да вземе двоен билет за 40 лева и/или 4 билета за 70лв.
DASHE е групировка от шестима души. Музиката им съставлява цялост от Български национални претекстове, пеене, бийтбокс, фрагменти от речи и изявленията на велики български артисти и писатели, чиито послания се преплитат с тежък басов бийт с динамично Етно звучене. Стиловете препускат сред бързи " дръм енд бейс " и " брейк бийт " ритми до тежък дъбстеп, хоро ритмики и аранжименти.

Билети за трите дни на фестивала на цена от 30лв. могат да бъдат открити в мрежата на bilet.bg.
За повече информация и всички вести към Vola Open Air може да следите страница на фестивала във Фейсбук: www.facebook.com/VolaOpenAirFestival и интернет страницата: http://volaopenair.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР