Легендарният американски боксьор от тежка категория Майк Тайсън разказа в

...
Легендарният американски боксьор от тежка категория Майк Тайсън разказа в
Коментари Харесай

Майк Тайсън сподели за първи път за свое кошмарно преживяване, белязало живота му

Легендарният американски боксьор от тежка категория Майк Тайсън описа в изявление пред Джеръми Шап, публицист от тв канала ESPN, че в детството си е станал жертва на полово принуждение. Както отбелязва самият някогашен състезател, той в никакъв случай преди този момент не е споделял обществено за този случай. Според думите на Тайсън, в този миг той е бил на седем години. Непознат мъж го е хванал на улицата, завлякъл го е в постройка и се е гаврил с него. Боксьорът не влиза в детайлности за това какво тъкмо се е случило, само че споделя, че в този миг е почувствал позор.

" Този случай ме накара да бъда по-жесток ", сподели Железният Майк, отговаряйки на въпрос на журналиста дали се е трансформирал след случилото се. Боксьорът акцентира, че в този момент не изпитва позор или разстройване, разказвайки за този епизод от своето минало.

Както прецизира изданието New York Daily News, за последните 25 години Джеръми Шап няколко пъти е взимал изявление от прославения боксьор, само че за първи път чува за този случай.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР