Легендарният американски боксьор и световен шампион в тежка категория Майк

...
Легендарният американски боксьор и световен шампион в тежка категория Майк
Коментари Харесай

Майк Тайсън пуска нов вид канабис срещу импотентност ВИДЕО

Легендарният американски боксьор и международен първенец в тежка категория Майк Тайсън, откакто се отдръпна от спорта, реши да се насочи към доста по-спокоен и печеливш бизнес, като отвори компания за канабис Tyson 2.0 през 2021 година като част от партньорство с здравната компания Columbia Care. 

Според Mirror, спортистът, който цялостен живот е пушил трева, вкарва нов артикул - канабис за битка с еректилната дисфункция. Този проблем визира 52% от мъжете, заради което марката на Tyson и Ric Flair Drip, линията канабис на Flair, оповестиха, че сплотяват напъните си в нова компания майка, наречена Carma Holdings LLC. ( " Карма " ).

Лице на новия артикул ще бъде известният кечист Рик Флеър, който също като Майк обича да пуши. В изявление за Busted Open Radio Флеър призна, че е имал малко знания за вероятните медицински изгоди от канабиса, само че изясни вълнението си от новата си роля.

„ Що се отнася до ходенето, изнасянето на лекции и говоренето за това, не. Не съм толкоз информиран. Има доста да научите за канабиса. Ще има канабис за еректилна дисфункция и познайте кой ще бъде лицето на това? Уау! "  – сподели спортистът.

Let Me Spell It Out For You... THE MAN! WOOOOO!
— Ric Flair® (@RicFlairNatrBoy)
Борецът Рик Флеър в младостта си

Към днешна дата учените не са разкрили връзка сред пушенето на канабис и лекуването на импотентност, само че е допустимо да приказваме за канабидиол (CBD), едно от химическите съединения в марихуаната. Говори се, че усъвършенства настроението и съня, а също по този начин се твърди, че оказва помощ за стимулиране на притока на кръв, когато се употребява като смазващо масло. Но, както при канабиса, към момента няма директни доказателства, че CBD работи върху еректилната дисфункция.

За първи път Майк Тайсън разгласи желанието си съществено да се занимава с произвеждане на канабис през 2018 година, като в това време отвори плантация за марихуана, наричайки я „ Ранчото на Тайсън “. Откриването протече с възторг, участва даже самият губернатор на Калифорния.

В записките си боксьорът призна, че е пушил канабис преди в действителност значими борби.

Тайсън не е единствената звезда, пуснала линия за канабис. През 2016 година фамилията на именития музикант Боб Марли също стартира да създава канабис под марката Marley Natural. През 2019 година артистът и комедиант Сет Роген основа своята компания за канабис Houseplant, а рапърът и брачният партньор на Бионсе Джей Зи направи същото през 2020 година, създавайки линията марихуана Monogram през 2020 година

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР