Легендарната фолк фурия Сашка Васева се сродява с министъра на

...
Легендарната фолк фурия Сашка Васева се сродява с министъра на
Коментари Харесай

Грандиозна сватба! Красимир Каракачанов и Сашка Васева се сродяват!

Легендарната фолк хала Сашка Васева се сродява с министъра на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов тази събота, научи HotArena.

Единствената щерка на министъра Деница ще мине под венчилото с племенника на Сашка - Никола. Младоженецът от Кърджали от няколко години е гадже с щерката на воеводата. Двамата са се сгодили през март, а сватбата е планувана за тази събота в дядовата къща на Каракачановия жанр в Трявна. Сега парцелът на Дончо Каракачанов е трансфорат в съвременен хотел, където в действителност ще се състои венчавката, довериха източници на " Телеграф ".

Събитието се пази в загадка, защото Каракачанов не желал непотребен звук. Булката и младоженецът, както и част от гостите, ще бъдат с обичайни национални носии. Самият Каракачанов пък се готви да гръмне с обичания си револвер на сватбата, както повелява македонската традиция. Военният министър е почнал да раздава предложения за събитието още преди две седмици. То е планувано за късните следобедни часове, защото преди този момент парламентарната група на Обединените патриоти има заседание. Част от депутатите се чака да закъснеят за началото на сватбената гала, защото ще пътуват от столицата.

Близки до Каракачанов разясниха, че е приел добре връзката на щерка си и харесва кандидат-зете, макар че не е ходил в казарма. Самата Деница пък била срещу войниклъка. От няколко месеца двамата млади живеят дружно в настрана жилище. До преди този момент щерката на воеводата е обитавала фамилното жилище в столичния квартал " Овча купел.

Голямата рода на Сашка също се приготвя за сватбата и в цяла Дупница и близкото село Ресилово се приготвят с боязън за приказната женитба. Според осведомени Сашка Васева и нейни другари от Пиринско ще веселят гостите с македонски напеви, измежду които и обичаната на военния министър " Море сокол пие вода от Вардаро ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР