Ледовете между шефовете на Барселона и бившата звезда на клуба

...
Ледовете между шефовете на Барселона и бившата звезда на клуба
Коментари Харесай

Неймар към шефовете на Барса: Спокойно, връщам се!

Ледовете сред шефовете на Барселона и някогашната звезда на клуба Неймар стартират да се разтапят. И съгласно последните информации от Каталуния, завръщането му на " Камп Ноу " наподобява все по-вероятно, даже на процедура несъмнено.
Според вестник " Спорт ", управлението на " блаугранас " е имало неофициална и неофициална среща с бразилеца в родината му. На нея, напълно разумно, се е обсъждала опцията да се върне в тима. И отговорът на нападателя окуражил босовете на клуба.
" Спокойно, ще се върна ", дал отговор Неймар на въпроса дали може да реализира противоположен трансфер на " Камп Ноу ". Този знак от него дал зелена светлина на управлението на Барса да стартира интервенцията по прехвърлянето му с сътрудниците си от Пари Сен Жермен.
Само преди няколко седмици бразилецът разгласи, че не е удовлетворен от престоя си в Париж и желае да си тръгне в търсене на ново предизвикателство. Мнозина чакаха то да е в Реал Мадрид, само че " белите " нямат задоволително свободни средства, с цел да го ангажират в този момент, по тази причина Барселона е огромният любимец за новата дестинация пред него.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР