Лечителят Мартин Вийн ще бъде в София на 24, 25

...
Лечителят Мартин Вийн ще бъде в София на 24, 25
Коментари Харесай

Мартин Вийн: Изцелението е благодарност и вяра

Лечителят Мартин Вийн ще бъде в София на 24, 25 и 26 март 2023 година и ще организира групови и лични сесии с енергийни лечения. Точното място и началните часове на мероприятията ще бъдат оповестени в допълнение. Краен период за записване: 22 март 2023 година

Регистрирайте се тук или заявете своето присъединяване по имейл на [email protected]
Представяме ви и материал, оповестен в Списание 8, бр.11/2022 година за Мартин Вийн и Мадлен Милоу. Те са семейство, събрано от общ нравствен жар. Той се занимава с енергийно лекуване и оказва помощ на хората посредством разнообразни целебни начини, които е изучил, а нейният път се пресича с йога и рейки.

„ Навремето работех в комерсиалната сфера. Управлявах ваканционни курорти от висок клас, организации за недвижими парцели, проведох огромни домашни празненства и други типове услуги. Живял съм в Нидерландия, Англия и Белгия. Тогава въпреки и по друг метод аз отново използвах дарбата си за лекуване, тъй като вътрешно знаех от какво се нуждаят хората, с които работех, и клиентите. Още от 10-годишна възраст бях наясно, че имам особена мощ в ръцете си. Тогава започнах да виждам по кое време хората имат главоболие, болки в гърба и други болежки. Баща ми също имаше тези качества, само че не искаше да ги употребява. Аз гледах хората и виждах даже когато някой трябваше да иде на ортодонт. Постепенно започнах да правя дребни изцеления. Когато си малко дете, каквото аз бях тогава, работата с сила е нещо като занимателна игра за теб “, споделя лечителят.

Благословия или повинност?

Но дарбата му надалеч не идва единствено по завещание. Няколко дни преди уменията му да се отприщят, той е в кома поради менингит, който едвам надделява. Има доста висока температура и в продължение на близо седмица (за околните) е в безсъзнание. През това време обаче той е изцяло умишлен, помни добре, че е „ пътувал някъде и стигнал доста далеко... “. След това усещанията му за света се трансформират радикално. От храбро момче, което не се замисля за дейностите си, Мартин става комплициран и изплашен. Не може да понесе по какъв начин цялостен куп духовни качества се изсипва върху нежните му рамене. Той стартира да вижда нишките, които го свързват с всички в близост, и знае, че той и те са едно. Спомня си по какъв начин сетивата му се изострят повече, в сравнение с може да понесе, и по какъв начин е мечтаел всичко това да спре. В един миг стига до такава степен, че работи по 90 часа седмично. Започва да се успокоява и да открива себе си едвам след първата си среща с терапевт, който го подтиква да овладее съзнанието си, работейки на алфа-ниво. През 1995 година отива на курс по невроемоционална интеграция, стартира да търси повода за страховете си и схваща какъв брой е значимо всеки от нас да тръгне по следите є.


В точното време

Към дарбата си да лекува Мартин се връща едвам след съдбовната си среща с филипинския врач Алекс Орбито (когото познавате от публикациите ни, писани за него през годините, както и от документалния филм на Списание 8 „ Човек на вярата “). Орбито прави интервенции с голи ръце, с които прониква в тялото на болния и почиства отрицателната сила, като я материализира в тъмна тъкан.

Вижда го за първи път през 1997 година при неговото посещаване в Нидерландия. Връщайки се в оня момент, Мартин споделя: „ Видях малко момче в тяло на 50-годишен. Той правеше психологична интервенция, а аз се разплаках и споделих, че би трябвало да отида във Филипините... Там имах едно от най-забележителните видения. Бях в Пирамидата на Азия и видях Бялата дама с нейни „ помощници “, които вървяха към мен, допираха ме, миеха ме и бяха с мен някак напълно естествено. После разбрах, че това творение е духовният лидер на Алекс, той контактува с нея и тя му споделя какво би трябвало да прави всяка година. Тя е дамата, заръчала на Алекс да построи пирамидата. След това привидение се върнах в леглото си в стаята и „ видях “ амазонски шамани по какъв начин минават пред мен. Видението носеше посланието:
 „ Използвай силите си за положително “. През идващите години, от 2002 до 2008 година, постоянно когато Алекс Орбито идваше в Германия или Нидерландия, аз бях до него. След това започнах да повеждам групи от Франция и от емирствата във Филипините. Имаше такива, които бяха излекувани от най-страшните заболявания! “.
Мартин посещава магичната страна общо 20 пъти, а една от най-важните случки на приказните острови е запознанството му с неговата бъдеща брачна половинка Мадлен Милоу, която също се отървава от израстък на панкреаса.

С необятно отворени сърца

Във Филипините холандецът се среща и с други забележителни хора - българи, „ най-прямите хора, които в миналото е виждал “. „ Можеш да видиш хубостта на сърцата им от няколко думи, които сте разменили, и това е нещо извънредно. Сега ние живеем в едно българско село и имаме комшия, който има 3 кози. Когато той води животните по улицата, виждам в очите им тяхната обич към него... Това е необикновено докосващо... - споделя той и с вдъхновение прибавя: - Веднага щом започнеш да се срещаш с хора тук, в България, те желаят да поддържат връзка, разкриват ти кои са в действителност. Трогателно е. Затова живеем в България и тя е втората ни татковина. “

Безброй пътища към изцелението

Откакто Мартин крачи по пътя на същинското си предопределение – да лекува, е приключил десетки курсове и употребява многочислени техники в практиката си с хората. Някои от инструментите, които ползва, са невроемоционална интеграция (НЕИ), акашови записи, внушаемост, енергийни процедури и ченълинг. Разказва, че няма методика, която следва, а всеки сеанс с човек протича друго, като ползва комбинация от способи, с цел да помогне. НЕИ да вземем за пример дава опция на човек да се върне обратно във времето, право към източника на контузията. Техниката няма общо с регресията, по-скоро е все едно някой допира място в подсъзнанието ни, което е изкривило усещането ни или реакциите ни в избрана област от живота. То може да е прекарване от преди години с други хора - в учебно заведение, на работа, в фамилията, материално, духовно, религиозно.



Арсенал от духовни принадлежности

Когато при него пристигна „ пациент “, му споделя името и датата си на раждане, а лечителят „ смъква “ данни от „ вселенската библиотека “ (акаша, астрал) за него, след което избира лекуването. „ Виждам и чувствам невероятни неща от историята на индивида насреща, те нямат нищо общо с моя опит и живот, те са неговата история. Всичко, което вършим или споделяме, се записва някъде там. И остава вечно, като въздейства както на нас, по този начин и на поколенията по-късно “, заговаря за опита си Мартин. Питаме го от кое място идват най-често проблемите в човешкия живот, на което той отвръща:
„ Когато си малко дете, нямаш филтър. Всичко, което споделят майка, баща и другари, е истина, която се отпечатва на нашия харддиск, а по-късно прекарваме целия си живот, с цел да изтрием данните от него. В харддисковете на доста хора има неща, които ги лимитират, лишават им опциите и даровете на живота. За доста хора той е учреден на боязън, на възприятие за липса или ревнивост. Обществото ни демонстрира щастието вън от нас, културата ни е такава. Никой не ни учи, че това, което търсим, е постоянно вътре в нас. А в мига, в който го открием, материалните неща стават незначителни, както и резултатът. Той също доста ни спъва. Непрекъснато съпоставяме постигнатите резултати с тези на другите и по този начин оценяваме себе си, това дали ни бива в живота. Най-добрият резултат идва, когато той спре да ни интересува. Това е популярен житейски абсурд “.
Когато работи с внушаемост, Вийн споделя на хората да си показват, че са в библиотека и вземат една книга, която не харесват, а на мястото є поставят такава, която им е обичана. С тази мисъл възприятието за ограничаване на мозъка изчезва и човек трансформира себе си към положително. Мартин прецизира: „ Има единствено едно изискване – да желаеме смяната в действителност. А не да опитваме да реализираме нещо поради причина или човек отвън нас, като да вземем за пример да спрем да вършим нещо, тъй като гаджето ще ни остави, в случай че продължим “.


Бъди признателен

Мартин и Мадлен ни описват, че са виждали десетки чудодейни изцеления и че най-важното, което човек би трябвало да умее, с цел да се излекува, е благодарността. „ Когато сте признателни, не ви смущават никакви негативни честоти или усеща. Когато благодарността извърши стаята на душата ви, в нея няма място за нищо друго. Хората, които са избавени и върнати от оня свят, са изпълнени с невъобразимо мощна благодарност, че са живи, и това играе огромна роля в живота им отсега нататък, той се трансформира радикално, става откровен, пълностоен “, споделя Мартин.
„ Когато си печален, ядосан или чувстваш виновност, тези страсти отварят вратата за заболявания и всевъзможни несгоди. Трябва да ги държиш настрани. Благодарността е висок етаж в постройката, низшите страсти населяват ниските етажи, само че те не са част от твоето прекарване, в случай че избереш апартамент нависоко. Този дух, който имаме вътре в нас… даже не мога да го опиша. Възможностите, които всички имаме, са невъобразими. Всичко зависи от нашата религия. И от това да избираме пътя на сърцето си. Животът на тези, които съумяват да го вършат, е същински благополучен “ – уверен е лечителят.
Когато питаме Мартин каква е неговата молитва, той, без да се замисли, дава отговор: „ Моля Бог да ме държи за ръката във всичко, което върша! Разбрах, че това е единственото нещо, което би трябвало да желаеме “.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР