Лечебните способности на котките Котките не напразно са смятани за

...
Лечебните способности на котките Котките не напразно са смятани за
Коментари Харесай

Лечебните способности на котките – ето как те ви помагат

Лечебните качества на котките

Котките не на вятъра са считани за най-невероятните животни на Земята. Те имат доста мощна аура, която въздейства и върху членовете на фамилията, само че се разгръща и в дома, в който живеят. Неслучайно, в доста култури, котките са първото творение, което прекрачва прага на новия дом.

Когато това пухкаво създание се качи в скута ви, то освен желае храна и обич, само че и ви дава част от силата си. Ако изгоните котката в този миг, ще отблъснете и позитивната сила, която домашният любим споделя с вас. Котките пазят освен дома ви от „ нежелани “ посетители, само че и от отрицателната сила, насъбрана в него.

Котките усещат наличието на призраци и натрупването на негативна сила.

Когато вашият домакински любим почувства някаква необяснима мощ се пробва да изгони натрапника. Следете деликатно вашия домакински любим. Ако котката непрекъснато върви напред-назад на едно и също място, стои в с напрежение състояние и не гледа нищо несъмнено, това значи, че тя несъмнено се пробва да ви отбрани от някаква отрицателна сила.

Между другото, силата на котките е толкоз мощна, че без вашата помощ те ще се оправят с нея толкоз бързо, че даже няма да забележите, че в къщата ви се е появило нещо неприятно. Ето за какво хората, които могат да поддържат връзка с духове, държат котките надалеч от сходни пространства.

Котката ви защищава от злоба, проклятия и неприятни очи
Ако говорите с някой, който има неприятни планове, просто погалете домашния си любим по време на диалога или я вземете с дясната ръка. Това ще откри контакт с вашия домакински любим и ще ви защищити от отрицателната сила на вашия събеседник.

Грижовни животни
Котките се смятат за носители на добра сила и знак на фамилното благополучие и благоденствие. Те обичат да са наоколо до места, които са източници на такава сила, а също по този начин избират места, в които е съсредоточена. Затова те постоянно лежат на ръцете, краката и корема на стопаните си.

Няма да е неприятно, в случай че накарате котката да влезе първа, когато се премествате в нова къща. В остаряла къща, домашният любим оказва помощ да се отървете от нежеланата сила, оставена от предходните й притежатели, а в случай че къщата е нова, тя ще стане неин страж.

Котките лекуват
Този домакински любим е в положение да лекува стопаните си. Един от най-хубавите способи за лекуване с котешката сила е просто да я погалите. По този метод можете да се освободите от психологическия стрес и да подобрите цялостното си благоденствие.

Въпреки някои суеверия и предубеждения, черните котки имат най-голяма мощ и дарба да защищават притежателите си от отрицателна сила. Тези животни се отличават с естествена мъдрост и вътрешен глас. Кафявите котки, въпреки това, са способни да ви дадат по-голяма централизация на сила.

Сивите котки ще ви донесат благополучие, шанс, непоклатимост и мир в дома ви. Белите имат изключителна лечебна дарба. Те могат да облекчат напрежението, да излекуват и да възстановят силата и да дадат благополучие на хората.

Котките с три цвята, ще ви предпазят от всевъзможни отрицателни въздействия. Смята се, че те донасят благополучие и разцвет в къщата.

Двуцветните котки са най-хубавите ловци на мишки и извънредно отзивчиви същества. Те символизират зрялост, схващане и здрав разсъдък. Многоцветните котки са същински „ експерти “ в лекуването и са надарени с отлична дарба да виждат призраци.

Вижте още: Бабини кифлички със сладко и сушени ябълки – най-вкусните

Котките със златна четина носят огромна мъдрост и дават слънчева сила на притежателите си и къщата, в която живеят. Котките на райета обичат да играят, спомагат за основаването на позитивна и занимателна атмосфера и поддържат стопаните си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР