ЛеБрон Джеймс или Майкъл Джордан? Роджър Федерер или Рафаел Надал?

...
ЛеБрон Джеймс или Майкъл Джордан? Роджър Федерер или Рафаел Надал?
Коментари Харесай

Том Брейди - най-великият спортист на всички времена?

ЛеБрон Джеймс или Майкъл Джордан? Роджър Федерер или Рафаел Надал? Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Спорът за това кой е най-великият играч се води развълнувано в доста спортове.

В НФЛ обаче има единствено един човек: Том Брейди.

На 43-годишна възраст Брейди завоюва своята седма купа от Супербоул в неделя, когато " Тампа Бей Бъканиърс " победи " Канзас Сити Чийфс " с 31:9, с цел да укрепи статута на куотърбека на GOAT (б. р. - " най-велик на всички времена ", от англ. greatest of all times).

Брейди освен усили личния си връх за най-вече шампионски пръстени на състезател в американския футбол - в този момент той към този момент има повече титли " Винс Ломбарди " от който и да било клуб в лигата, с един повече от рекордьорите " Ню Ингланд Пейтриътс " и " Питсбърг Стийлърс " - само че откакто беше разгласен още веднъж и за най-полезен състезател Супербоул, той се трансформира в единствения състезател в историята на НФЛ, определен пет пъти за MVP във финала.

А откакто изнесе евентуално най-завършеното си зрелище от всички свои 10 участия в Супербоул - хвърляйки три тъчдауна, в това число два на дългогодишния си съотборник при " патриотите " Роб Гронковски - състезатели от доста други спортове използваха обществените медии, с цел да възхвалят завета на Брейди.

Бившият му съотборник в " Ню Ингланд " Джулиън Еделман го назова: " Най-добрият в миналото във всички спортове. "

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР