Лазар Влайков категорично няма политически гръб. Влайков мълниеносно беше изключен

...
Лазар Влайков категорично няма политически гръб. Влайков мълниеносно беше изключен
Коментари Харесай

Цецка Цачева: Лазар Влайков няма политически гръб

Лазар Влайков изрично няма политически тил. Влайков мълниеносно беше изключен от партия ГЕРБ. Това сподели в утринния блок на БТВ министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила.

Припомняме, че Лазар Влайков е притежателят на револвера, с който по време на детски рожден ден беше убит Атанас Тонков, притежател на заведение в село Виноградец. До през вчерашния ден Влайков беше ръководител на Общинския съвет в Септември.

По думите й, политиците би трябвало да създадат по този начин, че да няма случаи на дерибействане на властимащи по места, сходно на случая с Влайков.

Тя посочи, че от през вчерашния ден антикорупционният законопроект е възложен за публично разискване. Надявам се до края на септември да излезе от Министерски съвет и да бъде входиран в Народното събрание, сподели Цачева.

Според нея законопроектите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия имат друга философия и няма по какъв начин да минат под общ знаменател. Проектът на Българска социалистическа партия не извършва рекомендациите, които имаме по европейския механизъм за съдействие и оценка, уточни правосъдният министър.

Според нашето виждане комисия, определена от Народното събрание, би трябвало да назначава ръководителя на антикорупционния орган. Трябва да има и надзор от съответните парламентарни комисии, тъй като в противоположен случай ще създадем един Франкенщайн, акцентира Цецка Цачева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР