НЮ ЙОРК (AP) — Брандън Нимо се отърси от контузия

...
НЮ ЙОРК (AP) — Брандън Нимо се отърси от контузия
Коментари Харесай

Нимо се отърси от контузия, излезе от резервната скамейка, за да удари 2-run HR на 9-то място, за да издигне Метс пред Брейвс, 4-3

НЮ ЙОРК (AP) — Брандън Нимо се отърси от травма и влезе от пейката, с цел да удари повторен хоумър в деветия ининг, който донесе победа на Ню Йорк Метс с 4-3 над Атланта Брейвс в неделя вечер.

Пийт Алонсо имаше два RBIs и Метс избегна победа от три мача, ден откакто бяха държани без попадение от трима питчъри на Атланта, до момента в който имаше два аута в деветия.

Битирайки лидер на мястото на Nimmo, DJ Stewart извади този път на първия терен от титуляра на Braves Bryce Elder. Нимо не стартира, откакто напусна съботния мач с дискомфорт в дясната си страна, само че влезе като пинч рънър в седмия и остана да играе вляво.

Джаред Келенич записа домакинство за Атланта против тима, който го извади шести като цяло и по-късно го замени. Вторият сингъл на Марсел Озуна в тайбрека за вечерта даде преднина на Брейвс с 3-2 в осмия.

Джеф Макнийл поведе в долната част на деветия с съвършен мил удар за сингъл. Той напредна против жертвения удар на Томас Нидо, преди Нимо да влезе в п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР