Латиносериалът, който си спретнаха българската силиконка Мелани Мартин и братът

...
Латиносериалът, който си спретнаха българската силиконка Мелани Мартин и братът
Коментари Харесай

Наша бръмчалка мами брата на Ник Картър с фалшив тест за бременност

Латиносериалът, който си спретнаха българската силиконка Мелани Мартин и братът на Ник Картър от Backstreet Boys Ааарън, се заплита от ден на ден.  Според медиите зад океана  нашенката излъгала бившето си гадже, че чака бебе с  фалшив тест за бременност закупен от интернет, научи HotArena.

Още когато схванал за бебето Картър споделил на Мелани, че желае ДНК тест за бащинството, тъй като й нямал никакво доверие. Именно това предизвикало българката да му посегне и по-късно да лежа една нощ пандиза в Лос Анджелис. След случката Явно двамата се бяха не запомнили за недоразуменията си и заживяха още веднъж няколко седмици дружно, до момента в който Картър не научил за лъжата и не изгони Мелани  окончателно от жилището и живота си.

Според уеб страницата " Данканатор ", Мелани манипулирала втория тест за бременност, който двамата направиха онлайн пред почитателите си в Instagram. Някои от почитателите заподозряха, че е употребила подобен, който постоянно демонстрира позитивен резултат.

В момента Мелани си е наела независим огромен апартамент, за който не е ясно по какъв начин ще заплаща наема си. Тя показва първокласен метод на живот и не крие, че се прехранва като стриптизьорка, модел и притежател на фешън линия. В няколкомесечна си връзка с Картър тя няколко пъти обявяваше пред почитателите си, че си търси мъже с пари. Певецът  към този момент е не запомнил някогашната си възлюбена и живее с ново гадже – рускиня, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР