Лъснаха нови подробности за кървавия екшън в Монтана, научи BulNews.bg.

...
Лъснаха нови подробности за кървавия екшън в Монтана, научи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Катастрофиралият в Криводол е бягал от полицията след опит за убийство в Монтана

Лъснаха нови детайлности за кървавия екшън в Монтана, научи BulNews.bg. Оказва се, че мъжът, опитал да убие човек, е хванат откакто аварирал в Криводол при гневна гонка с полицията.
Припомняме, че кървавата кавга е станала в понеделник към 14 часа в село Громшин, община Бойчиновци. Безработният Начо А. пил дружно с познатия си Любомир Г. /58 г./, само че след това се скарали. Столичанинът извадил нож и го забил в шията на авера си. Острието стигнало чак до белия дроб на жертвата и го наранило.
Обленият в кръв мъж е бил превозен до болничното заведение в Монтана, където медиците направили интервенция и го нормализирали. Раненият е настанен в ОАРИЛ, животът му е вън от заплаха, споделиха лекарите.
Нападателят е избягал от селото с автомобил „ Шкода Фабия ", само че по-късно същия ден служителите на реда го разкрили във врачанското село Ракево и се пробвали да го спрат. Беглецът обаче дал газ и траял към близкия град Криводол, само че там се блъснал в ограда и бил хванат. От полицията във Враца си икономисаха детайлности за случая, като оповестиха единствено, че пийнал водач е аварирал.
Начо А. е заключен за 24 часа в Районното ръководство в Монтана.
„ Начо преди година беше по София, само че се прибра на село, нищо не работи, пие от заран до вечер и на пияна глава става нападателен ", описаха локални поданици. На местопроизшествието е осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране.
Според криминалисти против Начо А. има сигнал за закана с ликвидиране и на територията на София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР