Сотаджия е спипал крадец, докато обира къща в Лом, съобщават

...
Сотаджия е спипал крадец, докато обира къща в Лом, съобщават
Коментари Харесай

Сотаджия спипа в крачка сериен крадец, отарашил няколко къщи в Лом

Сотаджия е спипал апаш, до момента в който обира къща в Лом, оповестяват от полицията. 
Около 16 часа през вчерашния ден в районното в крайдунавския град постъпил сигнал от чиновник на охранителна компания. Той съобщил, че след уведомление от сигнално-охранителна техника е задържал мъж в миг на кражба от частен дом.
На място неотложно били изпратени служители на реда, които открили 38-годишен престъпно проявен от града. При оглед на местопроизшествието било изяснено, че мъжът взломил входната врата и прозорец от ПВЦ дограма на къщата, откъдето направил кражба на кафемашина, разнообразни по тип домашен съдове, led осветителна лампа, тенджера за готвене на пара и друга мебелировка. Откраднатите движимости били открити укрити в затревена повърхност на парцела.
В хода на следствието било открито, че от различен адрес в Лом 38-годишният незаконно лишил моторен трион, градинска медна пръскачка, тенджера алпака, както и разнообразни по тип и сечение електрически проводници и удължители.
Същия ден мъжът бил видян да влиза в още една къща, само че след появяването на служащ, избягал. Дошлият да прави монтажни работи в сграда в парцела открил, че била взломена входната врата и изработен опит да бъдат незаконно отнети принадлежности.
По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР