Лъсна цялата истина за бизнеса на любимия на Преслава. Павел, от

...
Лъсна цялата истина за бизнеса на любимия на Преслава.
Павел, от
Коментари Харесай

Мъжът на поп фолк певицата Преслава се оказа голям родолюбец, амбициозен земеделец и щедър дарител

Лъсна цялата истина за бизнеса на обичания на Преслава.
Павел, от който пайнерката има дъщеричка, се оказа аграрни производител.
Амбициозният земеделец е родом от врачанското село Оселна. Жители от родното му село разясняват, че той е притежател на огромна част от нивите в региона.
Любимият на Преслава има 6 000 декара овощни градини. Той отглежда най-вече череши. Преслава обича да се любува на природата в родното му село и при всяка опция не пропуща да стои по-далеч от мръсния въздух в столицата. Миналото лято чалга дивата не можеше да се нахвали с прелестните разходки и удоволствието от допира с природата.

Пайнерката даже разгласява фотография в черешовите градини на обичания си.
Местни поданици споделят, че певицата постоянно идва в родното село на обичания си. Запознати разясняват, че Павел прави всичко допустимо да подкрепи икономическото развиване на родния си край. Той взе участие в разнообразни начинания и благотворителни действия.
Дарява пари за децата, за футбол и за битка, споделят локални поданици.
Те отхвърлят и изказванията, че обичаният на Преслава е натрупал благосъстоянието си от противозаконна активност.
Според мълвата, земеделският бизнес е просто заслон за същинския бизнес на Павел.

Ако се има вяра на слуховете, той дължи благосъстоянието си на продажбата на неразрешени субстанции.
Но въпреки всичко бизнесът на Лазаров и най-много скъпите му придобивки – апартамент и първокласни коли, не останаха незабелязани. Заради инспекции на проверяващи на Павел му се наложи да потвърждава, че високият му стандарт на живот е с помощта на аграрната му активност.
Той получавал и европейски дотации за бизнеса си. Ченгетата обаче подозирали, че земеделският бизнес е единствено заслон за същинските занимания на Лазаров.
Преди време се наложи обичаният на Преси да потвърди произхода на парите си. Той беше разследван за трафик на опиати. В последна сметка Павел съумя да убеди проверяващите, че е купил първокласния автомобил и жилището си с приходите от земеделска активност.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР