Лас Вегас. Преди няколко години от UFC направиха голям жест

...
Лас Вегас. Преди няколко години от UFC направиха голям жест
Коментари Харесай

UFC прибрали 50% от парите на Макгрегър от боя с Мейуедър

Лас Вегас. Преди няколко години от UFC направиха огромен жест и разрешиха на Конър Макгрегър да се бие с Флойд Мейуедър в боксов дуел през август 2017 година. Тогава Мейуедър завоюва тази борба посредством механически нокаут в 10-ия рунд.

Сега няколко години по-късно чичото на Флойд, Джеф Мейуедър споделя, че от UFC са прибрали огромна част от заплатата на Макгрегър, с цел да му разрешат да излезе на кръга.

Боксовият промоутър Боб Аръм също сподели, че от най-голямата ММА организация ще вземат половината от заплатата на Конър. Това беше огромно изключение, което Дейна Уайт и неговите хора направиха. Големите жестове имат и огромна цена.

Граничи с невъзможното даден войник нa UFC да прави боксови срещи. Всеки войник има контракт, който му не разрешава да се изявява в друга ММА организация или на кръга в бокса. Разбира се, има организации, които го разрешават, само че не и UFC.

Oт медиятa BloodyElbow споделиха, че техен източник, който взел участие в договарянията сред Макгрегър - Мейуедър удостоверява, че UFC прибрали 50 % от парите на Конър. В борбата с Мейуедър зведата на UFC прибра над 100 милиона $, от които очевидно 50 милиона са отишли в касата на UFC.

Източник:

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР