Лас Вегас. ММА легендата Ник Диас има големи планове за

Лас Вегас. ММА легендата Ник Диас има големи планове за ...

Ник Диас ще предизвика Хабиб Нурмагомедов този уикенд


Лас Вегас. ММА легендата Ник Диас има големи планове за този уикенд. 38-годишния ветеран ще стъпи в клетката за първи път от близо 7 години. Диас ще се бие срещу Роби Лоулър в средна категория на UFC 266, което ще се проведе в Лас Вегас.

Диас планира да предизвика Хабиб Нурмагомедов, ако запише доминантна победа над Лоулър. Ник ще има 25 минути на разположение, за да се справи отново с "Ruthless". Преди 17 години Ник нокаутира Лоулър, но сега всичко ще бъде различно.

Диас е с рекорд 26-9-2 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби. Той няма победа от 10 години и за последно би Би Джей Пен с решение. Той е бивш шампион на Strikeforce и бивш претендент за титлата в полусредна категория на UFC.

Ник приключва 21 от срещите си и само 2 пъти е губил с приключване. Чеъл Сонен споделя, че негови източници са му разкрили плановете на Диас да предизвика Нурмагомедов.

Преди доста години Хабиб и неговите приятели си спретнаха меле с братята Диас на ММА галавечер. Хабиб се оттегли от ММА преди година и отказа всички оферти от Дейна Уайт за завръщане.

Източник:

Източник: focus-news.net