Лас Вегас. ММА легендата Ник Диас има големи планове за

...
Лас Вегас. ММА легендата Ник Диас има големи планове за
Коментари Харесай

Ник Диас ще предизвика Хабиб Нурмагомедов този уикенд

Лас Вегас. ММА легендата Ник Диас има огромни проекти за този уикенд. 38-годишния деец ще стъпи в клетката за първи път от близо 7 години. Диас ще се бие против Роби Лоулър в междинна категория на UFC 266, което ще се организира в Лас Вегас.

Диас възнамерява да провокира Хабиб Нурмагомедов, в случай че запише доминантна победа над Лоулър. Ник ще има 25 минути разполагаем, с цел да се оправи още веднъж с " Ruthless ". Преди 17 години Ник нокаутира Лоулър, само че в този момент всичко ще бъде друго.

Диас е с връх 26-9-2 в ММА и се намира в серия от 2 следващи загуби. Той няма победа от 10 години и за последно би Би Джей Пен с решение. Той е някогашен първенец на Strikeforce и някогашен кандидат за купата в полусредна категория на UFC.

Ник завършва 21 от срещите си и единствено 2 пъти е губил с привършване. Чеъл Сонен споделя, че негови източници са му разкрили проектите на Диас да провокира Нурмагомедов.

Преди много години Хабиб и неговите другари си спретнаха меле с братята Диас на ММА галавечер. Хабиб се отдръпна от ММА преди година и отхвърли всички предложения от Дейна Уайт за завръщане.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР