Лари Флинт, основателят на списание Hustler, който изгради империя за

...
Лари Флинт, основателят на списание Hustler, който изгради империя за
Коментари Харесай

Почина кралят на хард еротиката

Лари Флинт, създателят на списание " Hustler ", който построи империя за занимания за възрастни, умря в дома си в Холивуд Хилс на 78 годишна възраст, удостовери пред CNN неговия племенник Джими Флинт-младши.
Точната причина за гибелта му не е разкрита. Флинт-младши обаче сподели, че чичо му е бил в неприятно здравословно положение през по-голямата част от последните 30 години. Той също по този начин разясни, че гибелта му не е обвързвана с COVID-19.
" Лари беше бунтовник. Той имаше доста комплицирана персона. За това и направиха филм за него ”, сподели Флинт-младши за чичо си.
 На 100 години умря генералният секретар на Роналд Рейгън На 100 години умря генералният секретар на Роналд Рейгън
Джордж Шулц, гениалният държавен секретар на Роналд Рейгън, който оказа помощ за прекратяването на Студената война, умря на 100-годишна в...
Флинт започва порнографското списание " Hustler " през 1974 година Профил на Флинт, оповестен в The Hollywood Reporter през 2013 година разказва " Hustler ", като списание, ориентирано към " по-синя от аудитория от тази на Playboy ". " Hustler " стана известно със своите графични и спорни изображения, включващи обезчестяване и осакатяване.
Флинт основава " Larry Flynt Publications ", която създава други нецензурен списания като " Barely Legal " и " Beaver Hunt ". Стартира и други бизнеси, като казиното " Hustler " в Лос Анджелис.
През 1978 година Флинт е прострелян и неподвижен от кръста надолу от серийния палач Джоузеф Пол Франклин. В изявление от 2013 година Франклин споделя пред CNN, че е смутен, откакто видял междурасова двойка снимана за издание на " Hustler ".
" Просто ми стана неприятно. Мисля, че белите се женят за бели, черните се женят за черни, индианците се женят за индианци. ориенталците с ориенталци. Хвърлих списанието и си помислих, че ще го убия ", споделя Франклин. По казусът е изработен филм - " Народът против Лари Флинт ".
 Жертва на ковид стана продуцентът на Семейство Симпсън Жертва на ковид стана продуцентът на " Семейство Симпсън "
Продуцентът и сценарист на „ Семейство Симпсън “ Марк Уилмор, номиниран 10 пъти за премия „ Еми “, е умрял от ко...
В последна сметка, Флинт подава законово предложение до Американския съюз за цивилен свободи, с цел да изиска изтезанието на Франклин да бъде спряна, казвайки, че е срещу смъртното наказване. " Правителството няма право да се занимава с ликвидиране на хора ", съобщи той.
Флинт е прочут като изтъкнат бранител на Първа корекция. През 2012 година той написа за Си Ен Ен: " Най-доброто нещо, което арбитрите на благоприличието и положителния усет могат да създадат, е да стоят надалеч от живота на други хора. Най-голямото право, което всяка нация може да разреши на своя народ, е правото да остане сама ".
Флинт започва къса президентска акция против Роналд Рейгън на изборите през 1984 година По-късно той поддържа демократите, в това число одобрявайки президентската кандидатура на Хилари Клинтън.
Още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР