Лари Флинт, "доставчикът на порнография", който създава сп. "Хъслър" и

...
Лари Флинт, "доставчикът на порнография", който създава сп. "Хъслър" и
Коментари Харесай

Почина магнатът на индустрията за възрастни Лари Флинт

Лари Флинт, "доставчикът на порнография ", който основава сп. "Хъслър " и го трансформира в развлекателна империя за възрастни, умря на 78-годишна възраст, оповестяват международните организации.

Флинт е страдал от влошено здраве и е умрял от сърдечна непълнота в дома си в региона на Холивуд хилс, оповестява племенникът му Джими Флинт-младши.

От старта в бизнеса като притежател на стриптийз клуб в Охайо до царуването му като създател на едно от най-известните списания за възрастни, Флинт непрекъснато се опълчва на одобрените правила и се трансформира в цел за религиозни и феминистки групи, отбелязва Асошиейтед прес.

Компанията на Лари Флинт разгласява освен сп. "Хъслър ", само че и други нишови издания. Порно магнатът е имал компания за видеопродукция, разнообразни уеб страници, казино в Лос Анджелис, 10 бутика "Хъслър ", стриптийз клубове.

На фона на издателските и финансовите му триумфи животът на Лари Флинт е белязан от несъгласия и нещастия.

Прострелян от снайперист през 1978 година, Флинт е неподвижен от кръста надолу и употребява инвалидна количка до края на живота си. Магнатът води борби с наркотична и алкохолна взаимозависимост, а четвъртата му брачна половинка умира от свръхдоза хероин.

Дъщеря на Лари Флинт, Лиза Флинт-Фугейт, умира в автомобилна злополука през 2014 година в Охайо на 47-годишна възраст.

Със положение, оценено на над 100 милиона $, Флинт прекарва последните си години на политическата сцена.

Описващ себе си като "прогресивен ", порно магнатът не е измежду почитателите на някогашния президент Доналд Тръмп. Преди изборите през 2016 година Флинт предлага 1 милион $ за видео или аудио записи на Тръмп, участващ в противозаконна или "сексуално унизителна " активност.

През 2017 година Лари Флинт предлага премия от 10 милиона $ за доказателства, които биха довели до импийчмънт на Тръмп.

Животът на порно магната е претворен във кино лентата "Народът против Лари Флинт " (1996), който носи номинации за "Оскар " на режисьора Милош Форман и на изпълнителя на основната роля Уди Харелсън.

Лари Флинт, чийто живот в славните му години може да накара Калигула да се черви, се е женил пет пъти и оставя след себе си четири деца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР