Land Rover анонсира подробности за нова тематична лимитирана серия, която

...
Land Rover анонсира подробности за нова тематична лимитирана серия, която
Коментари Харесай

Defender 75th Limited Edition за юбилея на Land Rover

Land Rover анонсира детайлности за нова тематична лимитирана серия, която е отдадена на 75 години от основаването на емблематичната марка.

Специалният Defender 75th Limited Edition, който е разполагаем във версия 90 и 110, се отличава от всички останали представители на модела с неповторима графика и стилистика на екстериора и интериора, включително и приложение на емблематичният Grasmere Green цвят, Resist Ebony седалки, тематични гравировки и други.

Новата лимитирана серия на Defender е създадена въз основата на равнището на съоръжение HSE, като в него са включени 3D Surround Camera, адаптивна система Configurable Terrain Response, първокласна аусиосистема Meridian Sound System, предни Matrix LED светлини, бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система Pivi Pro, прожекционен head-up екран, система за безжично зареждане на мобилен телефон, избор сред панорамен стъклен таван или сгъваем текстилен, седалки с контролиране в 14 посоки с отопление и функционалност за запаметяване на позиции и други.

По отношение на задвижването, Defender 75th Limited Edition идва в хибридна PHEV трансформация P400e при 110, както и с хибридизираните P400 и D300 Ingenium бензинов и дизелов вид.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР