lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Възможни са трудности в работата. Може да се окаже,

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Възможни са трудности в работата. Може да се окаже,
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 ноември

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Възможни са компликации в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е значимо за Вас. Това би било извънредно неприятно, защото, както и преди, се нуждаете от тяхната поддръжка и утвърждение. Старайте се да се държите умерено и отзивчиво, даже и това да Ви припомня за по-рано позволени неточности и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, по този начин и няма да съумеете да избегнете споровете. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, в сравнение с с по-старите. Малко безгрижно, с мярка егоистично и директно държание, Ви придава обаяние, само че пък зарад него, не Ви одобряват на съществено.

Телец

Очертават се прочувствени рецесии, сексът не е на равнище, връзките зациклят. Възможни са нежелани наличия и отсъствия. Става тъкмо това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разноски, родственици с психологични отклонения основават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате обичания. Едно отменяне ще породи низ от раздели. Време за диета, само че без доста течности. Отделете се от вкъщи на родителите, поемете своя път.
 

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.
 

Рак

Денят е подобаващ за другарство с началството и за разискване на настоящи задания. Ще може да изразите своето мнение и да го обосновете, привеждайки рационални обстоятелства и доводи. От сутринта могат да зародят нови хрумвания, само че би трябвало да се откажете от тяхното насърчаване през този ден. Времето е уместно за интелектуална работа, а също за другарство и за литературно творчество. Приятел може да Ви довери някаква загадка.
 

Лъв

Май на Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, всяка своя дума да удостоверява с каузи, в случай че в действителност желае да му повярвате. Впрочем, за времето на Вашите срещи към този момент има някакъв избран заем на доверие, и по тази причина звездите Ви предлагат, да преминете на някаква облекчена версия. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате.
 

Дева

Самота в тълпата - това е за Вас. Даже паралелно с обичания човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв метод да не показвате настроението си пред своя обичан човек, тъй като може да реши, че всичко е поради него, и да се разстрои. А, в полза на истината, няма никаква виновност.
 

Везни

Стремежът към новости и ярки и остри чувства, може да Ви преследват през цялата заран, само че денем е евентуално да се сменят от по-прагматично въодушевление. Ако желаете да продължите стартирания през вчерашния ден вечерта прием, ставайте по-рано и положете всички старания, с цел да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактичност. Ако се опитат да Ви въвлекат в конспирация, ще можете бързо и ловко да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, само че в това време авантюристи и ненадеждни сътрудници. Пазете се от сведения от непроверени източници.
 

Скорпион

Ще съумеете да оправите различията, които дълго време са се месели в професионалното Ви израстване (и са били пречка), а и в работата Ви изобщо. Миротворческите Ви задачи ще се окажат сполучливи и ефикасни, а в това време и потребни. Ще си спечелите известност на човек, кадърен да се оправи даже и в най-сложната обстановка. Взимате правилни решения, когато нещата опират до пари, тъй че ще можете да вършиме покупки и вложения, без да се страхувате, че ще останете без нищо. Сдържаността и способността да контролирате възприятията си, ще Ви оказват помощ да избегнете проблеми в персоналния си живот. Днес за Вас не са страшни нито изкушения, нито съблазни.
 

Стрелец

Днес ще Ви бъде мъчно да си спомните за нещо, касаещо Вашия обичан човек, само че не за това, какъв е станал,а какъв е бил, при започване на околните Ви връзки. Ще Ви бъде много обидно, че този човек не можете да си върнете по никакъв метод. Но какво пък - имате променен и усъвършенстван разновидността.
 

Козирог

Не Ви се желае изключително да се занимавате с домашна работа, само че през днешния ден отговорностите ше бъдат прекомерно доста. Не мислете толкоз за своята реализация. Предстои да Ви създадат забавно предложение, само че се постарайте доста добре да го обмислите, преди да приемете или откажете. Ще се наложат доста пътувания, само че защото сте привикнали с това движение на живот, ще приемете всичко умерено. Разчитайте на поддръжката на близки хора, само че по стичане на събитията през днешния ден може да не я получите. Ще се наложи да се оправяте сами.
 

Водолей

На Вашия обичан човек през днешния ден ще му бъдат нужни някои познания, коити преди време е почерпил от диалог с Вас. Затова се постарайте още от сутринта да обсъдите с него колкото се може повече въпроси, които могат да го заинтересуват: може и нещо свежичко да му влезе в приложимост.
 

Риби

Днес може да се случи по този начин, че сегашният Ви обичан да се запознае с предходния. При това е евентуално, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В взаимозависимост от това, до какъв брой елементарно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР