lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това
Коментари Харесай

Труден ден и големи предизвикателства за три от зодиите в събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.

Телец

Днес Вашият обичан човек ще Ви задава доста и разнообразни забавни въпроси., отговорът на които за Вас напълно няма да бъде по този начин елементарен, както би Ви се желало. Само че се постарайте, да удовлетворите неговото любознание: в последна сметка ще бъде забавно и на Вас, и на нехо. Много нови неща ще узнаете!
 

Близнаци

Събитията денем ще се подреждат добре, единствено при пътуванията и при далечните пътешествия са вероятни дребни недоразумения. Добре е да знаете, че в случай че сте на път с някой от членовете на фамилията, ще сте неуязвими за каквито и да било неподходящи трендове. Ще Ви е нужно и Вашето естествено омагьосване - с негова помощ ще излезете почтено от комплицирана обстановка. От позиция на финансите денят също е доста сполучлив. Не единствено ще получите пари, само че и с огромна доза разумност ще се разпоредите с тях.
 

Рак

Трябва да бъдете прекомерно деликатни в работата си – за позволените през днешния ден неточности ще се наложи да платите много скъпо. Възможни са проблеми в реализация на планове, които са били измислени и планувани от Вас: ще се намерят много пропуски и дефекти. Запазете успокоение: всичко, което става през днешния ден е естествена работна обстановка и изобщо не е злополука. Професионалните проблеми ще се отразят и на връзките с околните Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и в случай че не се справите с тях през днешния ден, на следващия ден може да са двойно повече.
 

Лъв

През този ден на Вашия обичан човек ще бъде доста нужна Вашата помощ и ще се наложи да положите всички вероятни и невъзможни старания, с цел да помогнете да се измъкне от блатото, в което ненадейно е попаднал. Наистина, не е лека задачата, да измъквате от тресавище хипопотам, само че Вие ще се справите...
 

Дева

През този ден у Вас ще има битка сред благотворителност и сребролюбие. Ще се съмнявате с това, до какъв брой и какво можете да споделите с другите. Това се отнася както за пари, по този начин и за информация. Може да Ви се стори, че някои пикантни злословия са прекомерно положителни, с цел да ги скривате, само че и чудесно знаете, че могат да провокират същинска стихия, в случай че ги обнародвате. Ако сте подготвени за това, разказвайте, каквото знаете! Но и няма да съжалявате, в случай че просто премълчите.
 

Везни

На Вашия обичан човек през днешния ден доста ще му се желае, да поразговаряте за безконечното и непреходното, а за Вас ще е изключително мъчно да уловите хода нас неговите размисли, а затова, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова. в случай че в един миг просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а единствено кимайте разбиращо.
 

Скорпион

За Вас денят ще бъде обвързван с някакво неприятно изобретение. Само че това напълно не значи, че нещо ще Ви изплаши – новата компликация ще възприемете като предизвикателство на ориста, което би трябвало да бъде признато. Бойкото Ви въодушевление ще притегли заобикалящите Ви, само че това ще са най-вече слаби хора, нуждаещи се от поддръжка и отбрана. Възможни са не неприятни хрумвания, реализацията на които ще изисква разноски. Посъветвайте се с околните си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е ненадейно посещаване на посетители, непланирани срещи и спонтанни тържества.
 

Стрелец

Компанията, която сте събрали към себе си, може изключително доста да покаже, какви в действителност се явявате. Вгледайте се по-внимателно защо приказва Вашият избор на другари. Оценете какъв брой сила употребявате за неща, които Ви се костват значими и нужни. Помислете, по какъв начин бихте могли да усъвършенствате своята лична роля в този свят. Например, можете да се заемете с щедрост или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята благотворителност, в действителност може доста да измените, а това е извънредно значимо.
 

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.
 

Водолей

Утрото ще бъде удобно и ще Ви сътвори убеденост в личните благоприятни условия и душевно равновесие. Опитайте да не се намесвате в всякакви непредсказуеми инициативи – не си заслужава за всичко да слушате приятелките. Не би било зле остатъка от деня да прекарате в усамотение. Не би трябвало данес да разказвате на своя обичан човек за всички неприятности, с които се е налагало да се борите през последната седмица. Това ще провокира у него бурно неспокойствие и отвращение, а след него може да дойдат и забрани, ограничаващи Вашата независимост. А Вие желаете това най- малко от всичко...
 

Риби

Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР