Лъжата, измамата, жлъчта, клеветите и злобата плашат хората и едва

...
Лъжата, измамата, жлъчта, клеветите и злобата плашат хората и едва
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Европа трябва да е сигурна и просперираща

Лъжата, измамата, жлъчта, клеветите и злобата плашат хората и надали някъде носят триумф
Ние сме Европа и Европа би трябвало да е такава, каквато ни харесва – сигурна, просперираща, високи приходи, да има правдивост и независимост. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който гласоподава на Европейските избори в Банкя.

Той изрази мнение, че би трябвало да отпадне възбраната за издание на социологическите изследвания. Смята и че би трябвало да се показват организациите, които разгласяват погрешни данни.

„ Честността е най-важното “, съобщи министър председателят и сподели, че социологическите организации получават големи средства, с цел да внушават по време на акцията.

„ Първо би трябвало да се види по градовете и селата, възрастовите граници, с цел да могат партиите да продължат промените си “, уточни министър председателят във връзка на предстоящите публични резултати.

„ Видно е, че лъжата, измамата, жлъчта, клеветите и злобата плашат хората и надали някъде носят триумф “, уточни той.

Борисов напомни, че във вторник стартира и финалният кръг за значимите постове в Европейски Съюз – парламент, Съвет, ръководител на Европейска комисия, структуриране на болшинства и всички евродепутати, които ще отидат от България къде и по какъв начин ще се включат.

Затова той пожела на бъдещите евродепутати да работят интензивно и дружно, с цел да реализираме в договарянията положителни позиции. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР