Лабораторията, изпитвала качеството на асфалта в участъка, където стана тежката

...
Лабораторията, изпитвала качеството на асфалта в участъка, където стана тежката
Коментари Харесай

Лабораторията, тествала асфалта край Своге, е собственост на Трейс груп

Лабораторията, изпитвала качеството на асфалта в сектора, където стана тежката злополука край Своге, е благосъстоятелност на компанията реализатор на обекта "Трейс груп ".

Това значи, че изпълнителят е оставен самичък да се управлява. Според пътни специалисти законът и разпоредбите позволяват сходно нещо, като приемането на обекта се прави единствено по документи. "Разследването демонстрира, че материалите не дават отговор на нормативните условия и на заложеното ", съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

От лабораторията обявиха, че не виждат виновност в работата си. Това е първият случай, в който строител отхвърля да в профил недостатъци. "Ние го окачествяваме, когато е създаден. Не мога да кажа какво се е случило по-късно. Рецептата се изготвя от нас според нормите и стандартите ", беше безапелационен пред камерата на Нова телевизия технологът Стоян Карабашев. Той добави, че варовик се съдържа във всички смеси. По негови думи всеки материал се трансформира с течение на времето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР